Droši vien katram ir sava formula, kā sagādāt vislabāko dāvanu Ziemassvētkos- viens tērēs lielu naudu, otrs tērēs lielu laiku, trešais iztiks ar sms, ceturtais netērēs neko, piektais … Var jau būt, ka katram savs variants liksies tas labākais un pareizākais, bet tas jau neliedz pasviest dažādas idejas un risinājumus labu un mīļu dāvanu sagatavošanā. Arī es vēlētos pasviest kādu mazu ideju, nelielai Ziemassvētku dāvanai- it kā bildēs viss ir redzams, bet prasītos vēl neliels teksta pavadījums.

Izejvielas ir gaužām vienkāršas- parastas, plikas sveces, kas neizteiksmīgas tup veikalu plauktos un speciāli krāsu marķieri. Tālākais jau ir katra paša fantāzija un spējas savienot šīs lietas kopā, lai sanāktu mīļa un unikāla dāvana katram.

Liels pluss ir tas, ka šajā procesā var iesaistīt bērnus (mazākos derētu uzpasēt, jo krāsai ir pāris stundu jāpažūst), kuri pilnā sparā varētu iejusties Ziemassvētku vecīša palīgu lomās. Protams, vecāki ar var paķēpāties līdzi, tā teikt- ģimeniski vienojoši radoša darbnīca.