Jau pāris dienas esmu iesēdies interesantā interneta adresē- www.blogmusik.net. Princips jau ir vienkāršs- meklējam dziesmas, albūmus, izpildītājus, veidojam sarakstus ar savām mīļākajām dziesmām utt. Varam arī paši uzlādēt savu mūziku. Un ja ir vēlme, tad ar viena klikšķa palīdzību šos sarakstus var ‘’ievietot’’ savā interneta vietnē. Kā tas izskatās, to var redzēt mana bloga labajā malā. Blogā var ievietot gan paša veidotu sarakstiņu, gan arī veselu albūmu, gan arī tikai vienu dziesmu.

Pagaidām esmu uzlicis, lai skan paša taisīts izvilkums ar feinām dziesmām (zinu zinu, ka liela daļa no šīm dziesmām ož pēc naftalīna, bet ko lai dara, ja tās ir tik foršas), kuras izdevās sameklēt šajā dziesmu krātuvē.  Lai gan šī krātuvīte prasītos lielāka- nekādi neizdevās sameklēt vairākus sev interesējušos māksliniekus. Arī liela daļa albumu ir pustukši vai pat tikai ar vienu dziesmu. Bet tas jau laikam ir pašu lietotāju ziņā- cik un ko uzlādēsi, tas arī būs klausāms.

Par dziesmu kvalitāti piekasīties negribu- tās dažas dziesmas ‘’bez skaņas’’ varētu arī neņemt vērā, bet pārējās priekš klausīšanās internetā ir diezgan labas.

Pagaidām nezinu kā uz šādu muzikālo pavadījumu reaģēsiet Jūs, mani lasītāji, bet ceru, ka mazs meldiņš pie rakstiņa nenāks par ļaunu. Mēģināšu mūziku mainīt pietiekami bieži, lai nepiegriežas.

Nu tad- pagriez skaļāk un lasi līdzi!