kinopoisk.ru

Oriģinālnosaukums: Sherlock
Valsts: Lielbritānija
Žanrs: Detektīvs/Piedzīvojumi
Lomās: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Rupert Graves, Mark Gatiss, Andrew Scott
Gads: 2014

Par seriālu-
Slavenais detektīvpāris atkal ir kopā- Homs ir atgriezies un viņam ne tikai ir jāpaspēj izglābt Londona, bet arī jāpaskaidro Vatsonam savas pazušanas gaita un iemesli.


Tā kā beidzot arī līdz mūszemei ir atnākusi Šerloka jaunākā sezona, tad atļaušos par to mazliet izteikties.

kinopoisk.ru

Ja iepriekš es biju stāvā sajūsmā par pirmajām divām Šerloka sezonām– aktieri, literārā darba pārnešana uz ekrāna, humors… tad tagad mana stāvā sajūsma noplaka. Pie tam tīri būtiski.

Šerloka trešajā sezonā atkal skatītājus priecē trīs sērijas. Pie tam atceramies ar ko beidzās otrā sezona- ar Reihenbaha ūdenskritumu.

Tagad Holms atgriezās- bet nu jau kā hmm- romantiskāks, maigāks, stūrīšus un ragus aplīdzinājušāks. Un līdz ar to- stipri savādāks. Tas, vai jums viņš patiks, tas jau būs stipri individuāli. Man šāds Holms nepatika. Laikam turpinājumā vairāk būšu īdzīgs, bet ko lai dara- sezonai pavelkot svītru, jāsaka, ka šī bija visvājākā un visneinteresantākā.

kinopoisk.ru

Bija diezgan daudz tādu neizprotamu gājienu, bet lielākā nepatika, protams, ir pret pašu Holmsu- ja iepriekš viņš ar savu lomu tika spīdoši galā, tad tagad viņam uzkrāva tādu kā romantisku haotiķi, kurš saskatījies Matriksu mirkšķina aizvērtas acis (šis nu bija pilnīgi lieki). Skaidrs, ka Moriartijs bija beigts un vajadzēja jaunu slikto. To atrada- vecākais no brāļiem Mikkelseniem. Un arī šoreiz ļaunais bija zvērīgi labs. Tikai īsti nelīmējās kopā daži kadri (parādītās vēstules bija falšas vai kā?).

kinopoisk.ru

Ja vēl otrā sērija likās cerīga, tad trešā aizgāja turpat, kur pirmā. Tagad jāgaida nākamā sezona un viens otrs saka, ka būšot piecas sērijas.

Īsumā par Šerloka 3.sezonu- nepārliecinoši un neholmiski. Ja vēl pirmo var piedot, tad otro nekādā gadījumā.

Seriāla vērtējums: 7/10
Citu filmu un seriālu vērtējumi ir atrodami seriālu sadaļā.