Droši vien jau būsiet pamanījuši bloga augšpusē jaunu veidojumu- tādu kā reklāmas banneru rindiņu. Pagaidām rindiņa ir tikai iesākta (precīzāk varētu teikt- neiesākta), bet ceru, ka pamazām aizpildīsies līdz otrai malai. Kāds mērķis? Principā nekas dižs, tikai viena maza ideja, kuru eksperimentālā kārtā vajag izmēģināt. Ja viss izdosies, tad būs rindiņa ar maziem reklāmas banneriem, ja nē, tad domāšu ko citu.

Tā kā- ja ir kāds banneris (88×31) un ir vēlme to nedaudz pareklamēt, tad labprāt uzklausītu priekšlikumus. Zinu, ka nav pārāk izplatīts blogos reklamēties, bet ja nu tomēr kāds vēlas, tad piedāvāju vienu iespēju. Interesenti var rakstīt uz epastu vai atstāt ziņu kontaktu sadaļā esošajā formā.

Ievēroju, ka daži blogeri izmanto iespēju par nelielām naudiņām (sms) nopirkt sev reklāmas vietiņu vienā vai otrā saitā (ja nemaldos, tad tur rēķina lapu skatījumus). Ja kādu interesē mana bloga 9-10 tūkstoši lapu skatījumi pa mēnesi, tad gaidu ziņu.

Par naudu neieminējos tāpēc, ka varbūt nevajadzēs par to vispār runāt. Protams, ja kāds gribēs, varēsim apspriest arī šādus variantus.

Tagad strauji nomainīsim tēmu- uz virsrakstā minēto travian.

Par pašu spēli nestāstīšu, jo to jau pirms manis ir vairāki kolēģi aprakstījuši. Vien vērsīšu uzmanību uz to, ka tagad bloga labajā malā (apakšā) atrodas mazs atskaites attēls, kur var redzēt kā man tur klājas.

Starp citu- man ir izdevies tur sazīmēt kādus 4 blogerus, ar kuriem esmu vienā komandā. Tā teikt- divkārši kolegas.