sodinjsh1.JPG

Šodien iznākot no Lielupes ‘’Rimi’’ ieraudzīju neparastu skatu- turpat, veikala stāvlaukumā, stāv municipāļu busiņš un viens policists pēta invalīdiem paredzētajā stāvvietā novietoto glauno Chrysler (attēlā var redzēt nelielu ainu no šī notikuma). Skaidrs, ka tas nav nekāds invalīda auto, tāpēc ātri vien tik uztaisītas pāris bildes un uzrakstīts ‘’plāksteris’’, ko novietoja ‘’invalīda’’ autiņam uz priekšējā stikla. Darbs padarīts un poliči aizbrauca.

Pēc dažām minūtēm no veikala iznāca pats ‘’invalīds’’, iesēdās savā autiņā un tad pamanīja ‘’plāksteri’’. Nekas jau īpašs nesekoja- vadītājs savāca savu jauno rēķinu un brauca prom. Vai viņam tā ir ierasta lieta, vai arī tagad viņš nenovietos savu autiņu invalīdiem paredzētā vietā, tas lai paliek viņa paša ziņā.

Interesants šis notikums man likās ar to, ka agrāk nebiju pamanījis, ka lielveikalu autostāvvietās policija ievestu kārtību. Parasti tur valda lielāka vai mazāka visatļautība un tā vien liekas, ka veikalniekiem ar policiju ir kāda īpaša vienošanās, ka policija nelīdīs veikala teritorijā un neapbižos viņu klientus. Bet nē, tomēr kāds par kārtību rūpējas.