Laikam jābeidz (pagaidām) runāt par policijas padomiem (bija aplūkoti Nr1 un Nr2) un jāfinišē ar padomu par drošības pasākumiem uz ielas. Šis padoms ir sadalīts trīs daļās:
Kabatzagļi
Somiņu rāvēji
Aplaupītāji
Hmm, laikam policijas uztverē vairāk nekas uz ielas cilvēkiem nevar kaitēt vai arī pārējie ”speciālisti” nav pieminēšanas vērti.

”Kabatzagļu” daļā prasījās aprakstīt tās vietas, kur biežāk kabatzagļi ”strādā”. It kā jau visiem skaidrs kuras tās varētu būt, bet nu tomēr. Ja vēl uzrakstītu apkopoto statistiku, kuros rajonos un autobusu maršrutos visbiežāk tiek ”nozagtas kabatas”, tad būtu pavisam feini.
Punkts Vīriešiem nevajadzētu atstāt maku bikšu aizmugurējā kabatā nedaudz lika aizdomāties- sievietes netiek pieminētas tāpēc, ka viņām nav tāds ieradums likt maku pie pakaļas vai arī tāda ir policijas statistika (tipa, vīrieši visbiežāk tiek aplaupīti naudas makus izvelkot no bikšu aizmugurējās kabatas)?
”Somiņu rāvēju” daļā esošie brīdinošie izsaucieni vairāk nobaida nekā izglīto:Neizlaidiet somu no acīm- skaidrs kas ar to domāts, bet izklausās traumatiski.
Turiet to sev priekšā- hmm, tas jau izklausās seksīgi.

Netiniet siksnu ap kaklu, roku, jo tā varat paši sevi savainot brīdi, kad kāds ietīkos Jūsu somiņu- laikam jāpārnes uz pašnāvnieku padomu sadaļu.
Ja tomēr kāds Jūsu somiņu ir satvēris un mēģina izraut, turiet to cieši un ar strauju kustību grūdiet pretiniekam pa vārīgām vietām( seja, vēders, zem jostasvietas). Grūdienu var pavadīt ar ceļgala sitienu zem jostasvietas, ar papēža spērienu pa pēdu un skaļiem kliedzieniem. Pēc attiecīgās rīcības rodas izdevība bēgt( laiks aptuveni 6 sekundes, līdz pretinieks atgūsies)- manuprāt, te vairāk prasītos vārds ”sist”. Savādāk jocīgi skan- grūst sejā, grūst zem jostasvietas (atkal jau izklausās seksīgi).

Formula sanāk interesanta:
Sitiens zem jostasvietas+ spēriens pa pēdu= 6 sekundes, lai aizmuktu.
Jocīgi, bet man liekas, ka pēc tādas sitienu kombinācijas (ja labi trāpa), tad var pat uzpīpot un mierīgi aiziet. Diez vai kāds spēs jums skriet pakaļ.

Un vispār- kā var ar papēdi iespert pa pēdu?