Kāpēc dzīvē iekārtots tā, ka televīzijā pavāršovos figurē rītiņi, taņņi, sirmie, endiji un lauri, zommeri? Arī tautā tiek kultivēts uzskats, ka labākie pavāri ir vīrieši.

Bet dzīvē (lasi- blogos) var lasīt tikai dāmu centienus ienest daili kulinārijā.

Jā, es saprotu, ka ne visus pavārblogus lasu un ne visus pavāršovus redzu, bet nu mans pamanītais rāda skatu tādu, kādu redzu.

Dāmas ir kautrīgākas vai baidās par kosmētikas un rotas neesamību uz miesas (pavāres taču nešpaktelējas un neapkarinās?), un līdz ar to sevi izbrāķē (pēc kā es gan izskatīšos bez tā uh un ah!)?

Atceros, ka savulaik Laimdota Rone vienu brīdi ņēmās pa virtuvi kameras priekšā. Bet tad televīzijā nāca kungi. Daudz kungu. Atstājot dāmām internetu un blogus. Kāpēc?