Zinu, ka visi bijāt noilgojušies pēc manām skaņām un nepacietīgi, gaidot jaunas sarunas, pārklausījāt vēlreiz iepriekšējos podkāstus. Varu iepriecināt- šodien bija pāris sarunas, kas nule tiks palaistas tautās. Lai prieku izlīdzinātu, tad sarunas sadalīšu- šodien viena, rītu otra.

Šodienas saruna ar IMP Baltic sanāca uz kādām minūtēm 13.
Īsumā: Puika zvana un uzzinot, ka man ir dārzs (nez, ja man nebūtu dārzs, tad piedāvātu ko citu no šamējo apcirkņiem?), piedāvā estētiski noformētas un laminētas (man jau liekas, ka tās būtu apzīmējamas kā glancētas) kartītes. Ar puķīti rozīti un īsi un kodolīgi izteiktu profesionāļu padomu (parādiet man profesionālu dārznieku, kurš izsakās īsi).

Droši vien jau visi zina šos stāstus par kartītēm, kuras nāk pa pastu un no kurām netiec vaļā. Šādi stāsti bija dzirdēti par ēdienu receptēm, puķēm un droši vien vēl ko citu. No sākuma nāk paciņas, tad rēķini un tad draudu vēstules no rēķinu piedzinējiem (ja izmisušais ”pircējs” nevar atteikties).
Tā kā man šie stāsti bija zināmi, tad uz piekrišanu prāts nenesās, bet kā senie latvieši saka- ko tik dēļ podkāsta neizdarīsi.

Ja kāds vēlas, var iemest aci sudzibas.lv, patērētāju aizsardzības centra mājaslapā (piem., te) un, protams, labu padomu neliegs arī google.

P.S.
Tas, ka puika ik pa laikam čerkst un aizpeld, nav mana vaina.