Kamēr es vēl slīpēju tēmas un idejas jaunam podkāstam, kāds man nāk palīgā un pats piedāvā gan tēmu, gan sarunu. Šoreiz zvans no reklāmas aģentūras ar kuru man nav jākontaktējas un tēma ir omega 3 ģimenes paka. Kaut kas līdzīgs savulaik bija ar šveices čehu vitamīniem.

Saruna ilgst trīs minūtes, kuru laikā man tika loma klausīties, bet tantei- lasīt tekstu. Rāva tante to visu vienā elpas vilcienā, tik pie svešvārdiem sanāca klupiens. Bet tas nav ar tik būtiski, kamēr otrā vada galā kāds ir, tikmēr teksts ir jānolasa. Varbūt prēmija atkarīga ne par pārdotām kapsulām, bet nolasītajām zīmēm?

Saruna diezgan trokšņaina (fonā rūca un dūca), kā arī skanēja baisa atbalss. Nezinu kurā galā vaina bija, bet saprast varēja tikai ar grūtībām. Sākumā vispār domāju, ka ieslēgusies kaut kāda sarunu atskaņošanas ierīce. Pēc tam jau sāku domāt kā šo sarunu nesāpīgāk beigt. Pa šo mazo brīdi uzzināju, ka man pa tiešo no skandināvijas rūpnīcas sūtīs zivju eļļu. It kā kārtu lētāk nekā aptiekās (sauca cenu ap 32 eiro). Vēlāk, pēc sarunas beigām, iemetu aci internetā- tur zivju eļļa ir vēl par kārtu lētāk nekā tantes nosauktais cipars.
Skaidrs, sauklis ”pie mums ir lētāk nekā citur!” strādājis vienmēr un gan jau kāds bariņš ar ”nejauši izvēlētiem tīkla abonentiem” tuvākajā laikā dosies uz pastu pēc savām kapsulām.
Protams, ja vien kādu šāda veida saruna spētu iekārdināt uz pirkumu.