LR4

Pulkvedim neviens nezvana līdz ar to man nav ko likt podkāstos. Tāpēc nolēmu izmantot esošo šūmi par Latvijas Radio 4 izskanējušo (it kā) aicinājumu nolikvidēt tos 12000 manabalss.lv iniciatīvas (manabalss.lv iesniegumā prasīts atjaunot Latvijas brīvvalsts laikā izstrādāto un aizsākto Uzvaras laukuma projektu) parakstītājus un papildināt savu apputējušo bloga sadaļu.
Atradu Latvijas Radio arhīvā šo raidījumu un noklausījos. Tā, lai zinātu. Pie reizes padalos ar citiem. Lai ar zinātu.

Man bija doma izteikt arī savu viedokli gan par šo ”aptauju”, gan vadītājas rīcību, gan zvanītāju, bet nospriedu, ka šoreiz nē. Ne tā, ka man nebūtu ko teikt. Drīzāk negribētu saasināt viedokļus. Vienīgi man ir neizpratnes pilni jautājumi- kāpēc vispār šāda ”aptauja” bija vajadzīga 9.maija rītā? Kādam (kādai) bija vēlme izmantot sabiedriskā medija platformu, lai pakarsētu pannu? Nebija paredzams, kas un kā izpaudīsies?

Un- man likās, ka Latvijas Radio ir vienots lielums, bet klausoties šos fragmentus liekas, ka LR4 tomēr ir no citas valsts- mūsu svētki, mūsu piemineklis, paldies par apsveikumiem, Igaunijas piemērs (laikam pabaida ar Aļošu)…

Var noklausīties visas 7 minūtes, bet, ja ir vēlme dzirdēt tikai tās tantes aicinājumu, tad jādodas uz 4:10.