Faktiski jau gads ir apkārt un nekas jauns manā podkāstu sadaļā nebija parādījies. Iestrēga uz 18.podkāsta. Nebija jau tā, ka neviens nezvanītu. Zvanīja, gan viasats (laikam pat trīsreiz), gan vēl šis tas. Tik vai nu saruna neierakstījās vai arī bija tik sūnaina, ka nebija vērts likt blogā.

Šodien LMT nolēma man nākt talkā un piedāvāja paņemt viņu planšeti.

Saruna ierakstījās un pirmā daļa sanāca apmēram 3:30min. Tā kā otru galu nevarēja labi dzirdēt, tad nācās nedaudz piepacelt viņa skaļumu un līdz ar to manam sacītajam fona trokšņi kļuva izteiktāki (visāda šņākuļošana utml). Bet tagad vismaz var saprast sarunu.

Īsumā- puika mēģina man piespēlēt planšeti, kura darbojas 4G tīklā. Un piedāvā pat patestēt 14 dienas. Kad pārjautāju- vai tas būs tests vai manas tiesības atgriezt preci 14 dienu laikā no iegādes brīža, puika atzīstas, ka otrais variants. LMT liels uzņēmums, bet joprojām piekopj šādu taktiku. Fui! Nav smuki.

Šoreiz gan puika piedāvāja pazvanīt un atgādināt par 14 dienu termiņu, kad tas tuvosies beigām. Jau labāk, bet nez cik tas ir uzticami?

Vēl piezagās sajūta, ka viņiem tur pieklibo darbinieku apmācība. Ne īsti zina ko piedāvā, ne īsti māk atbildēt uz maniem jautājumiem, ne īsti saka taisnību. Ja gribat rezultātu, tad pamāciet viņus kārtīgāk. Tad noteikti sanāks.

Un tā arī nesapratu- kāpēc man piedāvāja tikai divas lētākās planšetes- Huawei un GoClever? Laikam neizklausos gana biezs. Būs jāpiedomā pie imidža.

Otro daļu neierakstīju. Un ja arī būtu ierakstījies, tad likt blogā nebūtu jēga. Tāda plika muldēšana par cipariem. Apmēram- paņem Huawei planšeti uz 2 vai 3 gadiem un neko daudz nepārmaksā. Pluss vēl paņem pieslēgumu ”Starts”. Ar neko nemaksās. Jā, un planšeti uzreiz pirkt nevar. Var pēcāk (?) atlikumu samaksāt uzreiz, bet no sākuma uzreiz pirkt nevar. Lai gan LMT mājaslapā pie atsevišķām planšetēm ir iespēja pirkt uzreiz. Par to ne vārda. Laikam tas ir klubiņa biedriem.

Saruna beidzās ar to, ka puika pazvanīs pirmdien, jo pateicu, ka man nav īsti ticība, ka man piedāvātās planšetes varētu maksāt 300eiro un būtu mans labākais pirkums. Un, viņa vārdiem sakot ”diemžēl es neesmu LMT klients” tāpēc man būs jāiemaksā vēl pirmā iemaksa.

Un kā gan pēc šādas sarunas un šādām pārdomām atrod sevī vēlmi pirkt viņu planšeti? Kāpēc viņi nepiedāvā kādu feinu burkānu ar ko mani iekārdinātu pieslēgties viņiem?