Es jau biju sacerējies, ka astotais podkāsts būs turpinājums septītajam podkāstam, kur Viasat man mēģinās iebarot necenzētu erotiku, bet nekā. Šoreiz saruna ar LMT.

Sarunas temats ir LMT vasaras piedāvājums par internetu datorā. Tante mēģināja mani apvārdot par savu (LMT) brīnišķīgo piedāvājumu, kas man ļautu viņiem piemaksāt vēl kādu naudiņu mēnesī. Tautieši, kuri gudri datorlietās, piefiksēs, ka tante mazliet jauc gigabitus, gigabaitus un citus zvērus. Kāda ir atšķirība, to interesenti var palūkot kalkulatorā, bet tā kā man tā lieta ne pārāk interesē, tad es tajā neesmu iedziļinājies (kad vajadzēs, tad dziļināšos) un tantei uz kļūdām nenorādīju (pats dumjš un vēl mācīšu citus).

Par tiem izejošiem un ienākošiem ātrumiem ar bija mazliet jokaini- jūzers vulgaris jau parasti ģībst par labu ienākošu ātrumu, bet viņa man klārē par izejošo ātrumu. Ehh, lai nu paliek… kas man, dumjam lauku zēnam, par tiem bitiem, baitiem un ātrumiem. Man galvenais ir interneta iztikas minimums un cena.

Piekrist vēl nepiekritu (vajag taču iemeslu devītajam podkāstam :)). Ja kādam ir azotē labs jautājums, priekš nākamā podkāsta, tad droši speram laukā komentāros. Un vēl joka pēc būtu jāpaskatās ko piedāvā citi operatori.
Pati saruna atkal tāda nekāda (nupat pats noklausījos, ko esmu sarunājis- pilnīgas glupības :)), bet pāri par 11minūtēm salasījās.

P.S.
Tuvākajā laikā izvilkšu visas savas sarunas atsevišķā kategorijā.