Stāsti par nezināmiem lidojošiem objektiem (NLO) varbūt arī nav tik izplatīti, kā mednieku un makšķernieku stāsti, bet gan jau lielais vairums būs savā mūžā dzirdējis arī kaut ko arī ne tik mūsplanētisku.

Atceros, ka savulaik viena pasniedzēja visam kursam stāstīja, ka nelielā kompānijā braukuši ar auto un pamanījuši kaut ko debesīs. Mašīna pārstājusi darboties, kaut kas no debesīm pazudis un varējuši braukt tālāk. Gribi tici, gribi netici.
Var jau būt, ka atmiņu stūrī vēl kāds šāda paša tipa stāsts ir nogūlies, bet tas nav tik būtiski.

Pašam vēl savā mūžā nav nācies neko en-el-o-isku novērot. Varbūt pie vainas ir tas, ka es šiem neticu un viņi ar šādu nlo ateistu nemaz negrib ķēpāties?

Ik pa laikam kāds entuziasts jau pacenšas radīt kādu skaļāku šūmi vai nu meistarīgi (vairāk vai mazāk) montējot video vai ģeometriski pareizi bradājot labības/kukurūzas laukus. Bet tas viss ir īslaicīgi un nepārliecinoši.

Vēl jau ir visādi ufologu veidojumi, kas centīgi uzskaita visu, zem kā var paslaucīt ko tādu, kas varētu būt nlo (principā sanāk- gandrīz visu). Arī mūspusē tāds ir (ufo.lv). Tik nekur nav manāms kas tāds, kas pierādītu viņu darbu lietderīgumu.

Tāpēc mani urd jautājums- ja jau ir stāsti par to, ka vienā vai otrā pasaules nostūrī ir manāms kas ufoloģiskas vai citādi neizskaidrojams, tad kur ir kāds taustāms pierādījums?
Mūsdienu pārsātinātajā tehnoloģisko ietaišu laikmetā gandrīz katram kabatā ir mazs fotoaparāts vai kabatas tālrunis, kurā ir kaut vai štruntīgs 1mpix attēlu piefiksētājs. Un ja jau kas tāds būtu manāms pie debesīm (vai uz zemes) kūņojam, tad nepilnas stundas laikā video būtu Youtubē, bilde twitterī un …. aiziet jūriņā. Bet nav. Youtube ir tukša (varbūt nemāku saskatīt?) no ticamu video klātbūtnes un laikam vienīgais video ir Pattersona filmētais jetijs 1967.gadā, par kuru vēl lauž šķēpus zinātnieki (palabojiet, ja ir jau salauzuši).

Vairs jau nevar teikt, ka vakar redzēju nlo. Uzreiz būs pretī pierādījumu prasošs lūgums/pavēle- parādi!
Neviens jau neticēs, ka tu esi muti pavēris brīnījies un aizmirsis, ka kabatā esošas gudrtālrunis ar daudzskaitlīgiem pikseļiem palika neizmantots. Neticēs… Pirms gadiem padsmit vēl varētu izlocīties ar- ehh, būtu man ar ko nofilmēt…. Mūsdienās tas neiet cauri.

Laikam sanāk divi varianti- vai nu tiešām nav ko filmēt, vai arī visus video izfiltrē ļaunie amerikāņi no 51.apgabala.