Jauns mēnesis un jauns desmitnieks ar filmām, kuras būtu vērts noskatīties.
Viss kā parasti- gaidīšanas vieta, filmas nosaukums (ar klikšķi uz imdb), maza piebilde un video pavadījums.

10. Letters to Juliet
Šo filmu piefiksēju gadījumam, ja nu pēkšņi man uznāk kāds romantisks noskaņojums un gribēsies pašņaukāt kabatslakatiņā.
Visādi citādi izskatās mīlīgs gabaliņš griezts pēc standarta sieviešu romāna šablona.


9. [REC] 2
Te laikam jāsaka pretēji iepriekš teiktajam. Izskatās nedaudz mazāk romantikas un nedaudz vairāk kečupa. Ja saldie sapnīši maisa gulēt, tad šī varētu būt laba vakara filma.
Skatot atsauksmes par šo un par filmas pirmo daļu, nospriedu, ka jāienes savā kinodzīvē nelielas pārmaiņas un jāpaskatās kādas šausmas piedāvā spāņi.
Treileris rāda, ka filma būs pasniegta ar tādu kā klātbūtnes efektu- nevis skats no malas, bet iespēja iejusties kā vienam no specvienības.

8. Exam
Šis varētu ieinteresēt mūszemes darba meklētājus- filma stāsta par astoņiem darba meklētājiem, kuri tikuši līdz pēdējam pārbaudījumam, lai saņemtu darbu lielā kompanijā. Un varēs pavērot kurš cik tālu ir gatavs iet, lai tikai tiktu pie darba.

7. MacGruber
Šī varētu būt laba atslodzes filma ar jampampiņspecaģentu. Treileris rāda, ka varēs mierīgi atslēgt smadzenes un pazviegt par savdabīgo pasaules glābēju.

6. Shrek Forever After
Cik var noprast, tad ar šo filmu tiks noslēgta zaļā cilvēkēdāja piedzīvojumi. Tātad- jāpaskatās vai un cik daudz jautrības Šreka veidotājiem ir pieticis pēdējai porcijai.

5. Nowhere Boy
Biogrāfiska filma par Džonu Lenonu. Par viņa jaunību un pirmsbītlu laiku.
Filma piecdesmito gadu stilā ar tā laika mūziku…. kas var būt labāks par to…

4. Micmacs à tire-larigot
Franču komēdija no režisora, kura kontā ir Amēlija (Ja nu kāds fano par Svešajiem, tad var pieskaitīt arī Svešie 4). Solās būt savdabīgs un jautrs gabals.

3. Exit Through the Gift Shop
Droši vien daudzi ir dizrdējuši par Banksy un tikpat daudzi ir redzējuši viņa darbus. Kā tie top un kas tur ir tik smieklīgs, to var redzēt paša Banksy režisētajā dokumentālajā filmā.

2. Prince of Persia: The Sands of Time
Treileris jau saka, ka būs riktīgs krāšņums acīm, bet…. vai tajā specefektu jūrā būs kaut kas palicis arī priekš dvēseles? Redzēsim, kad redzēsim.

1. Robin Hood
Šis būs vecākais Robins uz ekrāniem, bet tā kā režisors (R.Skots) ar galvenās lomas tēlotāju (R.Krovu) jau savu duetu ir pierādījis uz izcili (filma Gladiators), tad jācer, ka šoreiz vecums nebūs šķērslis un mēs redzēsim izcili pasniegtu stāstu par Šervudas mežabrāļiem.