Laikam kādas dienas 4-5 Latvijas Radio ir jauna interneta mājaslapa, bet tā īsti neesmu dzirdējis kādu sajūsmas spiedzienu vai kritisku burkšķi.
Var jau būt, ka tā kā neesmu cītīgi šādu informāciju meklējis, tad būšu cītīgi to palaidis garām. Lai vai kā- pievienošos tiem, kuri ir sajūsmināto pusē.

Latvijas radio ir svarīgs avots sabiedrības informēšanā. Kā nekā Latvijas Radio ir viens no nozīmīgākajiem Latvijas medijiem. Un svarīgi ko un kā viņi ne tikai runā mikrofonā šodien, bet arī ļauj sasniegt informāciju tiem cilvēkiem, kuriem nav radio vai arī neklausās Latvijas Radio, bet labprāt paklausītos kādu atsevišķu ierakstu vai raidījumu.

Neesmu tik tehniski sabojāts, lai veiktu plašu analīzi un dažādus testus, bet tā kā parasts lietotājs, varu teikt tikai to labāko. Un ja vēl atskatās uz iepriekšējo versiju, tad noteikti šis ir solis uz kaut ko labāku.

Jā, un vēl- tagad var apskatīties kādi tie runātāji īsti izskatās:)

Ceru, ka kāds tehniski prātīgāks cilvēks plašāk ieskatīsies Latvijas Radio jaunajā mājaslapā un vajadzības gadījumā palīdzēs norādīt uz nepilnībām vai uzlabojumiem nākotnē, jo mans paslavējošais sīkieraksts kādu taustāmu labumu LR mājaslapas veidotājiem nedod.