Iknedēļas izvilkums no Latvijas blogāres- ducis rakstu, kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Aktuāls un skarbs temats arī blogārē- Janas raksts ”Rokas nost no auklītēm. Aizliegtais paņēmiens Sniega karalienes valstībā”.

Mārim raksts par facebook konkursiem.

Kā vēsta parmonetam.lv- Latvijas Banka monētu kolekcionāriem sola jaunu monētu decembra sākumā- tā būs veltīta Latviešu Pagaidu nacionālajai padomei.

Aizvadītajā nedēļā Latvijas Televīzija nosvinēja savu astoņdesmito gadskārtu- atskatu par šo laiku savā bloga ierakstā aprakstīja Sandra- ”Šodien televīzijai Latvijā 80 gadu. Latvija bija viena no pirmajām pasaules valstīm, kas raidīja savu TV signālu”.

Jānis Bergs atkal lasītājus iepriecina ar rakstu par lielām un mazām dzīves īpatnībām Amerikā- Par nodokļiem, un kādēļ laiks Amerikā skrien ātrāk.

No blogāres lasošās daļās šoreiz par šādām grāmatām: no Unas par Sniegavīru, no Andra ”Vai te var dabūt alu”, no Martas ”Mazā hygge grāmata” un no Inta ”Hanija. Gaismas Bruņinieks”.

Ja vēlaties tikt pie lielisko kotlešu receptes, tad jādodas uz Egitas blogu. Savukārt, ja vēlaties gardu kefīrkūku ar ogām vai augļiem, tad jādodas uz Lindas blogu.

Un punktu pieliksim ar Evitas rakstu par atteikšanos no sociālajiem tīkliem, lai savā dzīvē atrastu krāsas.