Iknedēļas ducis rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Tāpat kā pagājušajā nedēļā arī šajā sāksim ar ss.lv/com vs VID seriālu- savas pārdomas par to uzrakstījis Artis.
Tāpat turpinās veselības nozares iekšējais kašķis- par to raksta Pēteris: Represijas pret ģimenes ārstiem jeb kāpēc Anda Čakša cenšas iznīdēt šo dienestu?
Ja prasās kāds atklājums vai jauninājums dzīvē, tad var iemest aci Ilzes rakstā- Atklājumi 2017.
No Andra raksts par kājāmgājēju loģiku.

No Sandras interesants raksts par [ne]pakļaušanos varas diktātam- Civilās nepiekāpības deficīts jeb trīs slīcinātājas no Brīvības ielas 148.

Tā kā vasara iet uz savu kārtējo nobeigumu, un, lai nevajadzētu spiegt, ka tā bija pa īsu un neko nevar pagūt, tad dažādai pagūšanai var smelties iedvesmu Mairitas rakstā- Dzīve notiek: vasaras otra puse.

Ja nepieciešami uzmundrinoši citāti vienai vai otrai dzīves situācijai, tad noderēs Valkīras raksts- 12 domu pavedieni labākai dzīves izpratnei.

No Jāņa interesants raksts par rekrutēšanu viņpus okeāna- Par darba intervijām.

Iveta aizsākusi interesantu rakstu sēriju – atmiņu vākšana par dzīvi padomijā. Tur iesaku lasīt visus rakstus.

Ja interesē Kursītes grāmata par latviešu žestiem, tad ieskatam derētu izlasīt Bārbalas apskatu- Akadēmisks detektīvs nozīmju meklējumos.

Lai arī vasara it kā noriet, silts ir tāpat. Un arī saldējumu gribās tāpat. Tad nu no Ivetas recepte- Jogurta saldējums ar Oreo cepumiem (Gelato allo yogurt con Oreo).

Nobeigsim apskatu ar atskatu, ko rakstīja latviešu laikrakstiem priekš simts gadiem- Latviešu laikraksti priekš simt gadiem: komūnisti cenšas sagrābt varu.