Iknedēļas ducis rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Blogārē pamazām jūtams, ka nedēļas aktuālākais valstī un pasaulē, atbalsojas arī blogārē- Inese savā blogā raksta par Veselības ministri: Politisko hormonu trakums un ministres cilvēktiesības. Arī par ministri, šoreiz gan no cita skatpunkta, raksta Pēteris- Ģimenes ārstu streiks ievelkas. Vai demisionēs Anda Čakša?
Vair ne par ministri un ministriju, bet par nule notiekošajiem krievu-ķīniešu manevriem Baltijas jūrā raksta Sandra.
Joprojām, diemžēl, aktuāla tēma ir aicinājumi ziedot nelaimes skartiem līdzcilvēkiem, kuriem valsts un pašvaldības atsaka palīdzību- Janas raksts kāpēc, dāsnie cilvēki.
Aktuālo blogāres rakstu apkopojumu šonedēļ noslēgsim ar Ivetas rakstu- Tauta, kura tic. Pirmais ieraksts – valsts nozagšana.

Turpināsim ar ēdamrakstiem no kulinārajiem blogiem- Kraukšķīgie turku zirņi no cepam.lv, grieķu jogurta un zefīra saldais ēdiens no Aijas, zemeņu banānu kabaču kokteilis no Ilzes.

Kinoiespaidi gan blogārē ir gājuši mazumā, tāpēc jāpriecājas par Kazhes regulārajiem filmu iespaidiem- šoreiz par filmu Citi/ The Others.

No lasītājiem šajā nedēļā divas grāmatas- Bārbala raksta par Sofi Oksanenas grāmatu ”Norma” un Ints par zinātniskās fantastikas grāmatu ”Andromēda”.

Nobeigsim ar Toma padomrakstu par to, kas jādara, lai klienti paši ieteiktu tevi citiem klientiem- Piedāvā risinājumus, nevis pakalpojumus.