Iknedēļas divpadsmit rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Sāksim ar vēsturisku atskatu pirms simts gadiem- Ritvara (ritvars.wordpress.com) raksts Sabiedriski polītiskā doma 20 dienu pēc cara atteikšanās — Rakstnieku un mākslinieku biedrība par Latvijas satversmi. Par vēsturi un ne tikai ir Ata Lejiņa (lejins.lv) rakstā par Sēlijai veltīto grāmatu- No Sēlijas pūra. Un ja jau par grāmatām, tad jāpiemin arī Sibillas (sibillasgramatas.wordpress.com) apskatītā ”Dons Kihots. Stāsti bērniem” , Doronikes (burtkoki.wordpress.com) izlasītā Regīnas Ezeras grāmata ‘”Zemdegas” un Kazhes (kazhe.lv) aprakstītā Riharda Bargā grāmata ”Plikie rukši”.
Turpinām ar veseliem trim jautājumiem, kuri virsrakstu veidā tiek uzdoti blogāres lasītājiem: Alise (adelise.wordpress.com) jautā- Vai ir dzīve pēc depresijas?. Iveta (ivetabuike.wordpress.com) jautā – Vai no Brexit vēl iespējama izeja?. Savukārt Jana (grafiti.lv) prasa- Kāpēc viņi nepotējas?.
Pēc jautājumiem taisīsim mazu tūri pa ārzemēm- vispirms kopā ar Unu (unaspasaule.lv) apskatīsim 25 vietas, ko apmeklēt Kualalumpurā. Tad kopā ar Zani (mugursoma.lv) noskaidrosim Indijas nacionālās īpatnības un visbeidzot kopā ar Kates poļļu (katespolla.wordpress.com) izbrauksim pie saules.
Punktu šim apskatam pieliksim ar Viestura (vkerus.blogspot.com) rakstu par to, ka medniekiem putni ir jāpazīst!