Iknedēļas mazpadsmit rakstu izvilkums no Latvijas blogāres- kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Aizvadītajā nedēļā bija cirks- gan lielajos medijos, gan blogārē. Par to arī izteicās Kristīne (vardotaja.blogspot.com) savā rakstā ”Viens vienīgs cirks”, Ilmārs Latkovskis (ilmarslatkovskis.lv) rakstā ”Cirks ap cirku jeb tiesības uz varmācību prieka dēļ” un Jānis (zalgauckis.wordpress.com) rakstā ”Alē- hop!”.
Tāpat joprojām aktuāls ir Breksit, un šajā nedēļā Apvienotā Karaliste sāka spert šo soli jau ar oficiālu piegaršu. Par to savā blogā raksta Atis Lejiņš (lejins.lv), ievietojot attēlu no 1973.gada laikraksta- 1973 Vs 2017.
Toms (tomskreicbergs.lv) turpina mūs visus izglītot par naudas jautājumiem. Arī šoreiz- raksts ”Šoka terapija. Cik jāiekrāj vecumdienām?”.
Andrim (stacija.org) interesants raksts par Vecrīgas laukumu apbūvi- Par Vecrīgas apbūves plāniem.
Ja arī tevi nomoka jautājums par šerbertu, šerbetu un penthausu, tad Valtera (navigilabs.blogspot.com) raksts ”Šerberta dimensija” tev varētu sniegt kādu atbildi.
No blogāres literārās daļas šoreiz Inta (asmodeus.lv) raksts par Jāņa Lejiņa grāmatu ”Vīrieša sirds” un Elzas (thestoryofelza.wordpress.com) raksts par Rūtas Šepetis grāmatu ”Jūras sāļums”.
Protams, tepat (pie lasītājiem) jāpiemin arī Madaras (bookwormfromthefuture.wordpress.com) raksts par grāmatmīļu meditāciju ”Plauktu kārtošana kā meditācija”.
Blogāres kulinārajā daļā Aijas (aijaslietas.blogspot.com) recepte ”Pupiņas ar Indijas riekstiem” un Andas (andasstuff.lv) raksts par bārmeņu komandu konkursu ”Virtuozie garšu burvji”.
Un nobeigsim blogāres apskatu uzliekot apostrofu uz i- Kaspara (laacz.lv) garabērna atdzimšana jaunā veidolā un nonākšana Marvel komiksos”Superapostrofs”.