Man sāk piezagties sajūta, ka man tās nedēļas kāds nozog- nupat likās, ka pabeidzu iepriekšējo blogāres apskatu, kad jau jātaisa jauns. Nemaz netieku pie blogu saraksta parevidēšanas un papildināšanas, kuru biju apņēmies veikt pirms… emmm, kura tur blogāres apskata. Labi, gan jau.

Latvijas nodokļi ir tīri okei– raksts, kurā tiek paustas reti dzirdamas atziņas par nodokļiem un to maksāšanu.

Pīles karijs ar sēnēm– ja kādam mājās ir pīle un šitakē sēnes, un vēl ir vēlme gatavot, tad var pamēģināt šo recepti.

Par ceļošanu– Virsraksts jau laikam visu pasaka- par ceļošanu, iespaidiem un ”ir vai nav vērts”.

Dīvaini. Interesanti.– kuriozu un dīvainību kopsavilkums (ja pareizi saprotu, tad visas no Sicīlijas)- bildes ar īsu komentāru.

Dāvanas- Indijas ceļojuma piezīmes. bildes, festivāls un dāvanas.

Janvāŗa statistika: nelegālas imigrācijas vilnis saplacis zem 300 tūkstošiem gadā- Ja kādam interesē kā izskatās imigrantu ceļošana pāri Vidusjūrai uz Eiropu, tad var uzmest aci Ritvara sagatavotajiem cipariem.

Koncerts Valmiermuižas vēstniecībā Ja jums ir sajūta, ka kaut ko labu esat palaiduši garām, tad ir jāizlasa šis raksts, lai nākamreiz kaut ko labu nepalaistu garām.

Adrešu reģistru nacionālās īpatnības– Kaspars sagatavojis rakstu par adrešu grūto dzīvi Latvijā un divām Aizkrauklēm tajā.

Burvju karalis. Levs Grosmans ja interesē grāmata par kuru visi krīt un ģībst, tad jāizlasa šis raksts un jāsameklē pati grāmata (izskatās, ka arī man tas būs jāizdara). Vispirms gan, protams, jāizlasa sērijas pirmā grāmata.

Grāmatu izstāde 2017 un kā tad bez gada svarīgākā notikuma grāmatmīļiem- Latvijas Grāmatu izstādes iespaidi un pirkumi. Arī Sibilla raksta par iespaidiem no Grāmatu izstādes.

Īsais stāsts par vīriešdienu– te ar virsrakstā viss ir pateikts- īsi par to, kāpēc nav jāsvin un pat jāpiemin.