Arī šo nedēļu iesāksim ar rakstu divpadsmitnieku no iepriekšējās nedēļas.

Atskats uz janvāri– Kurpjukastes blogā par to, kas paveikts janvārī un , kas tiek plānots februārī.

Mežkopis, kurš nebaidās runāt– Viestura blogā par divām grāmatām, kas veltītas mežam un saimniekošanai tajā. Cik varu noprast, tad grāmatas ir kā gana skarbas atbildes tiem, kuri nepaguruši vēstī- ar Latvijas mežiem viss ir kārtībā.
Un man dikti sakārojās šīs grāmatas izlasīt. Jāmeklē rokā.

DIY investing — kā ieguldīt pašam– pamācošs raksts kā pašam darboties akciju tirgos.

Grēks un grēcinieks!– Ir grēks atdalāms no grēcinieka vai nē? Un brūkot pirmajam vai līdz ar to arī nebrūkam virsū otrajam?

Ilgtspējīga orientēšanās tehnika– padomu raksts orientēšanās mīļotājiem- kā skriet ātri un pareizi. un galvenais- kā būt stabilam.

Par (ne)darīšanu– Viganta raksts par to, ka jābeidz piesārņot ēters ar nevajadzīgiem laikiem, bet labāk celties un darīt.

Filma “Fantastiskas būtnes – un kur tās meklēt”– Ja ir doma noskatīties kādu filmu, tad var iepazīties ar Daiņa pārdomām par vienu, viņaprāt, labu skatāmgabalu.

Gone With the Wind– turpretī, ja velk uz klasisku kino, tad varbūt Kazhes raksts būs iemesls, lai noskatītos Vējiem līdzi.

Jo negantāki ir mediji, jo lielāki priekšnosacījumi demokrātijai valstī– par to, kādu lomu demokrātiskā sabiedrībā spēlē mediji.

Katānijas aizbildnes svētki, 2017– svētku sajūtu fotomirkļi no Sicīlijas.

Cepta forele vīnogu tējā– kas tas būs par blogāres apskatu, ja tajā nebūs kāda garda recepte.

”Purvs”, Arnaldur Indridason– sirds prasa kādu kriminālromānu? Tad te būs labs ieteikums- grāmata, kuru nebeidz slavēt vai ikviens, kurš šo darbu ir lasījis. Es pagaidām vēl neesmu lasījis, bet izskatās, ka ļaušos visu ieteikumiem.