Tā nu sanāca, ka blogāres apskatāmais laiks sakrita ar gadumiju. Tāpēc ir tikai loģiski, ka tas arī ir blogu centrālais notikums- atskatīties uz aizejošo gadu, pazīlēt atnākošo gadu un novēlēt sveicienus. Protams, pa vidu gadās arī izlecēji, kuri turpina rakstīt rakstus parastos.

Iepriekšējā apskatā solīju, ka pamainīšu bloga saraksta nosaukumu. Tad lūk- neesmu pamainījis. Bet solījumu turu. Joprojām. Tāpat kā to, ka sakārtošu arī visus blogus pa tēmu plauktiņiem. Arī to turu.

Gribētos jau apskatu turpināt tādā raitā pantmērā, bet izskatās, ka neko vairāk par sausu rakstu uzskaitījumu es šoreiz neizspiedīšu. Kā nekā to kopsavilkumu ir pārāk daudz. Teiksim, par izlasītajām grāmatām (Sibilla, Ritvars, Mairita, Ints, Vilis, Kurpjukaste) vai dzīvi un blogu (Dainis, Spīgana), vai smukumu un filmām. Jā, arī blogu cipari netika aizmirsti- pierakstu, oreman un kamzolis blogos.

Bija arī nākamajam gadam mestie izaicinājumi- Līga un Una.

Bet, kā jau teicu- bija arī raksti parastie. Tajā skaitā arī par grāmatām. Ir arī konkrēts raksts kādam grāmatu rakstniekam. Un arī pašas grāmatas- Grosmana ”Burvji”, Džeimsa Mīka ”Sirds ielauzās”, Falkas Cūkgalva un kaimiņu stīmpanka (lai kas tas arī nebūtu) ”Vilka stunda”.

Tā kā Zvaigžņu kari ir beigušies (vismaz tas sākuma uzbudinājums), tad var palasīt cilvēku pārdomas par šo filmu un par holivudisko produkciju kopumā. Vēl no filmām blogārē ir redzēta Purpura smaile, kā arī notiek gatavošanās Pretīgajam astotniekam.

Patīkami, ka ceļojumu cilvēki ir saņēmušies un salikuši gan rakstus, gan bildes. Ir par Honkongu, Barselonu un Ēģipti.

Arī ēšanas ziņā būtu grēks žēloties- purava krēmzupa ar brī sieru, auzu pārslu cepumi ar banānu un žāvētiem augļiem, upeņu un banānu smūtijs. Ja pēc tiem svētkiem apetīte vairs nav, tad var palasīties, kas jauns ir uztura maldināšanas sfērā.

Beigsim šo visu skatu ar plankalkūl un baznīcu. Āmen!