Šonedēļ bloga sarakstā uztaisīšu mazu tīrīšanu un kārtošanu. Kā jau pavasarim piestāv. Izmetīšu ārā dažus neaktīvos, mēģināšu uztaisīt glītu dalījumu pa kategorijām, papildināšu ar dažiem atradumiem.
Bet pirms tam apskatīsim, kas jauns sarakstīts.

Sāksim ar grāmatām.

Ints aprakstījis grāmatu Lielā pasaule. Guntis Berelis atdzīvinājis savu blogu ar mazu reklāmu par savu grāmatu. Doronikes blogā par grāmatu Nāve stiprāka par mīlu. Didzis raksta par Kaligrāfija 24 stundās. Mairitas blogā par grāmatu Mūsu mantojums. Anete raksta par grāmatu Trešā balss. Lasītājas blogā Valoda tulkojumā. Lauras blogā raksts par grāmatu Realitātes transsērfings. Literino blogā aplūkota Sniegbaltītes triloģija. Poseidona blogā par grāmatu From Russia with love. Santas bibliotēka jauna grāmata- Viņš ir atkal klāt. Sibilla raksta par grāmatu Cilvēka dvēseles inženiera stāsts. Elzas blogā jautrs stāsts par Vīru, vārdā Ūvi. Valkīras blogā Grāmatnieks, kurš atrada dzīvi. Tējtasīte savā rakstā apkopojusi marta grāmatas, savukārt Vilis- apkopojis divus teikumus.
Pie grāmatām vēl raksts par to kāpēc izlasīt Apliecību par Kristus vakarēdienu.

Šī bija tāda kā Lieldienu atskaņu nedēļa un nedēļa, kad līdz 3.Pasaules karam pietrūka 6 metri. Lai gan- Čiekura blogā X stundai jau ir trešā daļa.

Par otro var tika atviegloti nopūsties, bet par pirmo derētu palūkoties plašāk. Dabasmammas blogā ir iespaidu pilns raksts par Lieldienām. Tāpat ir arī mammasrokas blogā- par Lielo Neikdienu un Madaras rakstā par Lieldienām.

Tagad aplūkosim ēdienkarti.

Sāksim ar Aijas recepti cepumiņiem. Katespollas blogā raksts par ēst gatavošanu, kad māja tukša. Kikas virtuvē meistarklase- Kēksi un kūciņas. Krista piedāvā burgerus. Kristīnes piedāvājumā ir recepte kartupeļu puravu krēmzupai. Līgas rakstā var uzzināt kā pagatavot keksiņus bez olām, bet ar rīsu pienu. Linda dalās ar recepti ātrai bumbieru un lazdu riekstu kūkai. Līgas rakstā var aplūkot kā top vīģu un prosas mafini.

Blogā meklējot priekus var iepazīties ar dažādiem gastronomiskiem iespaidiem. Arī Andas rakstā var redzēt iespaidus un atradumus. No vidusjūras virtuves mums piedāvā krāsnī ceptu akmenspleksti ar kartupeļiem.

Un šoreiz saldajā ir divi ali. Pareizāk- divi raksti par aliem. Jo ali ir vairāki. Ivara rakstā vien četri brūži. Aluspieredzes blogā par Art doppel weizenbock german ipa.

Pirms ķeramies klāt rakstiem par filmām, izrādēm un mūziku, aplūkosim vairāk vai mazāk nopietnus rakstus par dažādām tēmām.

Māris raksta par vardarbību skolās. Ceha blogā var izsekot Benesa ceļojumiem pa ASV. Gulaga blogā par to kā bija latviešiem 1919.gada Krievijā. Infoaģentūras rakstā jautājums- kas ir ordungs? Jautājums ir arī Māra rakstā- kā izmantot google sniegtās komunikācijas iespējas? Vairāk tā kā atbilde ir MrSerge rakstā par to, ko iespēj LTV ziņu dienests 3 mēnešu laikā. Sandra raksta par mūsu nākamo prezidentu. Sarkanakmens blogā par cīnīšanos vai sadzīvošanu. Ūdra blogā var palasīt un pavērot bildes kā kopā sadzīvo spēks un jauda.

Filma, mūzika, izrādes.

Adelises blogā raksts par Robija Viljamsa koncertu. Dainis dalās ar iespaidiem pēc filmas Lācara efekts noskatīšanās. Luīzes blogā kārtējā muzikālā piektdiena- šoreiz Latvijas mūziķi. Kazhes blogā raksts par izrādi 12 krēsli. Kaspars raksta par filmu Ex Machina. Laumiņas blogā intervija ar Monkeymusician.

Musicstories raksta par dziesmas parodiju, kas palīdzēja gūt panākumus oriģinālam.

Raikons raksta par to kā Deezer motivē klausīties mūziku. Sintētikas blogā par filmu The Boy Next Door. Spīgana raksta par izrādi Raiņa sapņi.

Pirms noslēdzošās- ceļošanas rindkopas, savilksim atlikušos rakstus par dažādām tēmām.

Ģimenes mājas cēlājs par to, kā pareizi izvēlēties logus. Kalpotāja blogā par krīzi un augšāmcelšanos. Valters raksta par liftiem. Viestura Rudzīša blogā par tabu uz sivietēm. Vēl ir divi tehniskas dabas raksti- par Lenovo Yoga 3Pro un LG viedtālruni.

Tagad ceļosim.

Bosforazvaigznes blogā par neskarto Čirali pludmali. Dravnieka blogā raksts par mazu ekskursiju uz Lietuvu. Zanes blogā raksts par Zirnekļiem, zirgiem un gaļas rūpnīcu. Iveta raksta par Alkantaras upes aizām. Inga blogā Bruņinieku ielas piezīmes. Tālbraucējam jauna sērija par 7 dienām Eiropā.

Un noslēgsim apskatu ar jautājumu- kā jums iet? Viesturam uz to ir atbilde- mums iet labi.