Apskats #1

Apskats #2

Apskats #3

Nedēļa noslēgusies un varam pavilkt svītru apakšā nu jau ceturtajam blogāres apskatam.

Šī bija svētku nedēļa. Vai pēcsvētku. Kā nu skatās. Ja pēcsvētku, tad aktuāla lieta ir organisma savešana kārtībā un te talkā nāk kllaimon un happywhisper. Teorētiski visam jau vajadzētu būt sen savestam kārtībā, bet ja nu kāds aizrāvies. Vēl varētu pie reizes atmest smēķēšanu.

Ja nu organisms jau savests kārtībā, tad par ļaunu nenāktu to arī kārtīgu uzturēt un te var noderēt Andas skats uz četrām viegli pagatavojamo un veselīgo recepšu grāmatām. Grāmatas vasarā neģeld? Tad varbūt Watchmen komiksu? Vai varbūt Kaspara ieteikto ceļotāja grāmatu- ar stopiem kur deguns rāda?

Re kā mēs tagad līgani varam pāriet no grāmatām pie ceļošanas- un ceļosim tepat Rīgā. Pa Stūra māju.

Ģimenes mājas būvētājam par stūra māju svarīgāka ir paša māja- šobrīd tāmes, celtnieki, cipari… bet atslodzei no būvēšanas var uzmest aci mezhaveča fotostāstam par novusa galda atjaunošanu. Taisni žēl, ka pašam nav vecs novusa galds.

Kā tad šonedēļ bez kino- Ģirts mums pastāstīja par Nekaunīgo nolaupīšanu, bet Sergejs- 50 faktus par transformeriem un 1 videorullīti par bruņurupučiem.

Kas tad vēl pa šo nedēļu noticis? Pareizi, noticis koncerts- Kings of Leon. Un, gadienā, ja ir doma šovasar apmeklēt tā pavairāk koncertus un festivālus, tad var padomāt arī par jaunas klozītes iepirkšanu. Agnesei ir ko ieteikt.

Tiem, kur labprātāk paši dzejo var noderēt mazs skats no Kristianas uz dzejas meistarklasi.

Lai nebūtu tā, ka blogārē ir tikai traļi-vaļi, tad pieķersimies arī pie nopietnākām lietām. Mārim ir ko teikt par nodokļiem un to [ne]atdevi. redstar7.wordpress.com blogā ir noslēpumains raksts par valsts noslēpumiem. Un Andis mēģina atbildēt uz jautājumu- vai reklāma ir naudas izšķiešana? Te varētu nobeigt apskatu ar vārdotājas atrasto gramatikas centru, bet droši vien te prasītos kas globālāks- kā nekā šajā nedēļā senči bija nolēmuši uzspēlēt Pirmo pasaules karu. Ritvara blogā var apskatīties ko latviešu avīzes rakstīja kara priekšvakarā.

Uz tikšanos pēc nedēļas.