Latvijas labāko blogu sarakstā, ar šodienas pārīti pievienotajiem blogiem, nu ir 313. Pie reizes bija jāpaskatās vai šo sarakstu kāds bez manis vēl arī apmeklē. Gūgles analītika rāda, ka kopš 2014.gada 13.augusta (kad šī lapa parādījās) tā ir apmeklēta 6314 reizes, vidēji te pavadot pāris minūtes.
Tātad- apmeklē.

Kas tad blogārē noticis šajā nedēļā?

Sākam ar grāmatām.

Anda savā blogā par grāmatu Mežone. Ints turpina lasīt Piedzīvojumi. Fantastika. Ceļojumi. sērijas grāmatas- šoreiz Fregašu komandieri. Brīvlaiks blogā Klintones biogrāfiskā grāmata Dzīvā vēsture. Doronike mūs informē par grāmatu Sapņu atbalss. Dainis par grāmatu Nopietni… es jokoju. Domgraudu blogā par grāmatu Trešā balss. Bārbala par XX gadsimta latviešu sērijas jaunāko grāmatu- Svina garša. Evijas blogā grāmata Zilie jūras vērši. Iveta par grāmatu Lea. Iskapic blogā Geimena grāmata Okeāns ielas galā. Kurpjukaste apraksta Māras Zālītes grāmatu Pieci pirksti. Lasītāja par grāmatu Madride, 1936. Jānis par reaģējošā dizaina grāmatu. Poseidons blogā grāmata City of Swords. Sibilla iepazīstina ar grāmatu Nolādētie toskānieši. Bloga Sofijas pasaules autore mums pastāsta par Monstru skolas otro grāmatu. Valkīras blogā grāmata Simts soļu ceļojums. Videjs blogā grāmata par izdomātajām valodām. Vilim divteikumu jaunākais ieraksts.

Mairitai jubilejas- 30. svētdienu ziņu videoizlaidums. Ja ir vēlme aplūkot kā atvēra grāmatu Lea, tad bildes ir Spīganas blogā.

Ja kādam ir vēlme saprast, kas ir mūsdienīgas intervijas paraugstunda, vai kāda ir minimālā efektīvā deva, tad jāspiež uz attiecīgām saitēm. Vēl var uzspiest un palasīt par sarkano partizānu ”varoņdarbiem” un kā nežēlīga nāve kļūst par dzimumu līdztiesības simbolu.

Tagad vajadzētu paēst.

Bet pirms ēšanas- neēšana: Kamēr vieniem ir tievēšanas trakums un mazs gavēnis svara samazināšanai, citiem sākas liels gavēnis Lieldienu gaidīšanai.

Ilze savā blogā apraksta bioloģiskās zupas izaicinājumu. Brīvdienu blogā jauns ceļojums ar šķīvi- šoreiz uz Irāku. Līgas blogā plēkšņu kviešu pankūkas ar vasaras ogām. Krista mūs virtuāli pacienā ar saldo kartupeļu un sarkano lēcu zupu. Savukārt Kristīne- ar vistas zupu ar dārzeņiem, nūdelēm un čilli. Lindasvirtuvē tapušas šokolādes pankūkas ar rudzu miltiem. Vēl saldajā ir skones ar ābolu biezeni un sukādēm, šokolādes krēma kārtojums un eklēri ar olu krēmu. Moodnfood blogā salātu ideja vieglai pirmdienai. Ivetas blogā saldie pipari ar rīvmaizi. Uwa pagatavojusi cietā siera cepumus ar rozmarīnu.

Ēšanas slapjākajā daļā šoreiz divi raksti- par kafiju un Malduguns akača alu.

Noslēdzam ēšanas sadaļu ar filozofisku secinājumu- bērns restorānā nav traucēklis sabiedrībai. Runājot par restorāniem- kārtējais alfabēta restorāns ir atķeksēts- Government.

Kamēr kāds veido Zani no lāstekām, tikmēr citi organizē suņu pastaigas. Un vēl citi aktualizē mūžīgo cīņu starp suņu saimniekiem un nesuņniekiem.

Ja liekas, ka Latvijā nekas netop, tad palasat Kni rakstu. Iedvesmai un citai liekšanai.

Tagad pie skatīšanās un klausīšanās.

Adelise blogā par izrādi Raiņa sapņi. Brīnumpuķei raksts par izrādi Sarkangalvīte un vilks.

Kinokults 2015.gadu novērtē kā spiegu kino gadu. Savukārt Ģirts apraksta vienu šādu spiegu gabalu- Kingsman: The Secret Service. Kazhe blogā par filmu Leviatāns. Pieraksti blogā par Shameless seriāla piekto sezonu. Reiņa blogā atskats uz 2014.gada filmām un Tējtasītes blogā raksts par jaunajiem pavasara seriāliem.

Heijāhopsā blogā atskats uz Eda Šīrana koncertu. Musicstories par to, ka Teilore Svifta panākusi Aretu Frenklinu.

Vajadzētu glīti apkopot nopietnās tēmas blogus.

Lindas raksts par sievišķību un sterilizāciju. Jana raksta, ka dzīvē ir vajadzīgs kaut kas. Blogā laikmetazimes.lv brāļi Irbīši. Ata blogā neliels ieskats no EDSO konferences. Reinim galvā svētais karš. Redstar7 blogā par anarhijas uzvaras gājienu. Sirds ceļa blogā raksts par vainas apziņu un atbildības uzņemšanos. Rindkopas punktu pieliksim ar rakstu par kalpošanu tautai.

Ukrainas notikumi aktualizējuši arī militāras dabas jautājumus. Kā, piemēram, Ojāra raksts par cīnīšanos vai necīnīšanos. Varabungas raksts par nepieciešamajiem soļiem, lai uzbrukuma laikā pasargātu sevi un savus tuviniekus.

Paceļosim.

Alise mūs kārdina ar vasarīgiem laikapstākļiem no Karību jūras. Tikpat silti ir Pēterim un Dacei viņu izaicinājuma nākamajā pieturvietā. Rožkalni raksta par akrobātu šovu un Ssfinkss- par nelielu ieskatu Zakopanē. Tālbraucējam ir jaunākā septiņdienu sērija. Una raksta par ziemu Burgundijā. Anete par Mangaļsalas bunkuriem. Un Hmroads blogā otrā daļa autostopēšanai Krimā. Kamzolis blogā turpinājums pingvīna sāgai.

Noslēgsim šo blogāres apskatu ar Kaspara prieku par jaunu tālruni un Kates prieku par tālruņa stikliņa mainīšanu. Kā arī Livonijas karti google maps veidolā.

Un kārtīgs punkts ir jāpieliek ar Oreman rakstu par ceļu līdz rekordam un pēc tā.