Šī gada priekšpēdējais blogāres apskats ir klāt. Viss tāpat kā iepriekš. Vienīgi- rīt jau Ziemassvētku vakars un tas nozīmē, ka ieskaņas jau manāmas vietējā blogārē.

Piemēram var palasīt par savādākām Ziemassvētku darbnīcām vai mājas rotāšanu. Vēl var uztaisīt gada topu un sagatavoties grēksūdzei. Vai arī aplūkot 2014.gada albumu izlasi un smelties idejas Ziemassvētku ēdienkartei un uztaisīt Ziemassvētku zvaigznes.

Vēl var palaist stafešrakstu blogārē, kur izvelk katra mēneša pirmo teikumu. Šo stafeti aizsāka Ritvars un piebalsoja sekojoši blogi un blogeri: Aijaslietas, Anete Kalniņa, Ints, Dainis, Mairita, Anete, puķuzirnis, caurums, Sibilla, sinteetika, Viesturs. Vēl daži būs nākamajā apskatā (kuri nepaspēja kopsavilkties uz šonedēļu).

Tā kā šis stafešraksts apņēma lielu daļu grāmatu blogu, tad šoreiz par grāmatām būs mazāk (laikam).

Ilze savā kulinārijas blogā aplūko Zommera mūsdienu latviešu virtuvi. Doronike rakstā aplūko divas grāmatas par Parīzi. Domgraudi blogā par grāmatu Meitene uz kraujas. Durvjupeles blogā Kastors un Porcella. Grāmatu tārpa blogā The secret history. Iskapic raksta par Otto ozola grāmatu Latvieši ir visur. Kurpjukastes blogā Eleanor & Park. Blogā labasgramatas par Lato Lapsas Deviņām Ārikām. Līvai raksts Veronikas Rotas grāmatu Sabiedrotie. Nobody dusmīgs raksts par Troņu spēlēm. Spīganai aprakstīta Pavārgrāmata steidzīgajiem. Tējtasītes blogā kinogrāmata- Kino. 100 būtiskas idejas. Vegus blogā grāmata- 500 ēdieni bez glutēna. Vilis divās rindkopās par Mistborn triloģijas pirmo grāmatu.

Tagad varam turpināt ar dažiem jautājumiem. Piemēram, kāpēc skolotāji piketēja?; Patiesības vai popularitātes meklētāji?; Komentāri- nasta vai vērtība?; Un izlasīt kā var izgudrot velosipēdu no jauna.

Lai Ziemassvētkus nevajadzētu sagaidīt koka vestē, tad var ielūkoties Reiņa rakstā par bojāgājējiem.

Bet, labāk neiet bojā, bet iet paskatīties filmu- Kinoteikumi mums sniedz ieskatu gan European Film Awards 2014, gan filmā Serēna. Vai paskatīties izstādi Tutanhamona dzintars un izbaudīt Zvērudārzu ziemā.

Kulinārie blogi šonedēļ mūs lutinās tikai ar ziemas zaļo kokteili un šokolādes ķiršu torti. Vēl var pagatavot cepumus kā dāvanu un saprast, kas ir mapo. Jā, arī aiziet ciemos pie Tamāras un viņas tītariem.

Īsi pirms Ziemassvētkiem pieteicās jauna wordpress versija- 4.1. un ziņa, ka Latvija bruņojas ar palielākiem stobriem. Tāpat bija ziņa, ka Latvijas U20 hokeja izlase palika tur, kur palika. Kāpēc, to var izlasīt volx blogā.

Marketingafans blogā var aplūkot interneta veikalu pircēju paradumus un kni blogā- pastkartes no svētdienas.

Ceļotāji šajā nedēļā raksta sekojošo:

Kamzolis blogā par kondoriem un picām. Kazhes blogā Balkānu bamšļa nobeigums. Sapņumednieces blogā zaļās salas. Tālbraucējs turpina sēriju septiņas dienas Eiropā. Una raksta par Itāliju un Kaspars par brīvības cenu. Zaigara blogā kāda ceļojuma izmaksas.

Nobeigumā trīs nopietni raksti par politiku- kāda Saeimas deputāta skandalēšanās, tā paša deputāta kviekšana un tautas vēlēta prezidenta salīdzinoši cipari un burti.