Negaidījāt apskatu jau pirmdienā? Es ar negaidīju. Bet kaut kā sanāca.

Tad nu apskatīsim, ar ko blogāre tika aizpildīta pagājušajā nedēļā.

Tā kā neviens nav izvirzījis pretenzijas par grāmatu blogu pieminēšanu kā pirmos, tad turpinu tādā pašā secībā.

Anda savā blogā aplūkojusi nesen iznākušo veseļošanas grāmatu Topi vesels. Ints pierādīja un parādīja, ka grāmata ir tikpat tehniska lieta kā tālrunis un planšete- smalka specifikācija un izjūtu gamma. Tehniskie portāli stūrī nervozi pīpo.
Doronikei raksts par grāmatu Neaizskaramais. Didzis aplūkojis Rasela Filosofijas problēmas. Domgraudi blogā Izabellas ceļš uz paradīzi. Bārbalai raksts par Eltangas grāmatu Akmens kļavas. Estvardus blogā krievu klasika- Zelta teļš. Grāmatutārps aprakstījis The Husband’s Secret. Anete un Kurpjukaste par grāmatu blogeru Ziemassvētku saietu.

Lasītājas blogā Diors par Dioru. Linda un Elza par pavārgrāmatu steidzīgajiem. Santa savā bibliotēkā ierakstījusi grāmatu Jelgava 94. Spīgana aplūkojusi jaunāko Geimena devumu latviešu lasītājam Par laimi piens… . Sibilla nedaudz pasteidzās pirms latviešu izdevuma (vēl dažas dienas jāpaciešas) Troņu spēles piektā grāmata (latviešiem gan izskatās būs jālasa daļās). Vakardienas blogā The Watcher in the shadows. Vilis turpina divus teikumus.

Mairita sagatavojusi nelielu ieskatu par 2015.gada grāmatām.

Kamēr Berga bazārā norisinājās Britu tirdziņš, tikmēr risinās jau kārtējās sarunas par čekas maisu atvēršanu. Vēl kādam ziemas pirmajā mēnesī uznāk rudenīgas pārdomas (bet ko lai dara, ja aiz loga laiks ir rudenīgs), bet citai tas ir iemesls smaidam. Pagaidām nerimst arī Ārlietu ministra izsauktie varavīksnes satura ieraksti- šoreiz par varavīksni pār Latviju.

Kinocilvēki mums šajā nedēļā stāsta par sekojošām filmām: Sergejs savā blogā par Exodus: Gods and Kings. Ģirts par multeni Big Hero 6. Sintētikas blogā Before I go to sleep. Dainis par filmu Māmiņa. Lāsma, savukārt, par filmu Segvārds Vientulis. Ja ir vēlme dzirdēt kristīga cilvēka pārdomas par Noa jaunāko ekranizāciju, tad tik jānospiež šī saite.

Neatceros vai maz iepriekš tik daudz bija raksti par politiku un tai tuvām tēmām, bet šoreiz ir. Ievas blogā raksts Cilvēks tikai teorētiski. Caurums blogā par demokrātiju, varu un vēsturi. Ritvars savilcis vienkopus pēdējās Saeimas kandidātu sarakstu panākumu kartes. Sandras blogā par krievu neofašismu.

It kā pēc nopietnās daļas vajadzētu nenopietno vai vismaz mazāk nopietno, bet te kaut kā tukšs. Tāpēc jāturpina koka mājas cēlāju nākamo posmu- terasi. Un ar Crossfit interviju. Un ar makšķerēšanas bloga rakstu, kurā iepazīstas ar multiplikatora spoli. Un ar pods.lv rakstu par mobilā interneta lietošanas paradumiem septembrī. Šo rindkopu nobeigsim ar Ingas 8 notikumiem un atklājumiem.

Pirms ceļotājiem nāca ēdāji vai bija otrādāk?

Lai vai kā- šoreiz ceļotāji.

Happywhispers blogā jauns ieraksts par Indonēziju- Gili Air. Dace ar Pēteri raksta par skaisto briesmoni. Zane – par centru, Čelsiju un kokteiļiem. Kazhe par Balkānu bamsli. Sapņumedniece raksta par skatu uz Vašingtonu. Zaigar blogā var iepazīties ar izmaksām ceļojot uz Balkāniem.

Pirms ēdājiem jāiesprauc pāris raksti- Dravnieks uzrakstījis sezonas atskaites pirmo daļu. Grafiti blogā par āža kāju, kas šur tur šam tam lien laukā.

Tagad varam iestiprināties.

Sākam, protams, ar piparkūkām. Tad lēnām ar šķīvi aizceļojam uz Hondurasu un izlasām pamācību kīša cepšanā (kas tas par zvēru ir lasāms rakstā). Pēcāk nobaudām aso vistas frikadeļu zupu vai arī krāsnī ceptu pastu ar brokoļiem. Ja ar to nepietiek, tad Tējtasītes blogā būs gardāko Ziemassvētku recepšu apkopojums.

Parādi kā vienmēr noslēdz Kni (šoreiz ar Traumu). Kompānijai pieliksim raksta turpinājumu par atkāpšanās mugursomu un jautājumu par sistēmanalītiķa vajadzību.