Vienmēr jau liekas, ka nākamais blogāres apskats iznāks laicīgi un nebūs jāmarinē līdz ceturtdienai vai piektdienai (vai sestdienai). Bet nekā- tāpat vienmēr parādās citi darbi, kas bloga lietas atstumj vēlāk darāmajos.

Pažēlojies esmu, tagad varu drukāt tekstu ar daudz saitēm. Tālākas uzmanības noturēšanai droši vien jāpasaka, ka starp daudzām saitēm ir arī kāda par lielām krūtīm.

Kā parasti, sākam ar pirmrindniekiem grāmatniekiem.

Anda un Anete savos blogos iesāk Sniegbaltītes triloģijas pirmās grāmatas aprakstu. Ints turpina deldēt svītrmuguru grāmatu neizlasīto sarakstu- Ugunīgo mākoņu valstībā. Doronike pieķērusies politiski piepildītai literatūrai Maldināšana. Didzis apraksta grāmatu par halucinācijām. Mairita vienā rakstā aprakstījusi divas grāmatas. Turpretī Lasītāja pacentusies vienā rakstā ielikt vēl vairāk grāmatas. Arī Sibilla vienā rakstā apkopojusi divas izdevniecības Prometejs grāmatas- Vilna un Maiņa (ar šīm grāmatām ceru iesākt nākamā gada sākumu. Protams, ja izdosies sagaidīt bibliotēkā rindu). Ilzei ir raksts par Ziemas kartupeļu knēdeļiem. Arnis par grāmatu Viņš ir atkal klāt. Miss Braun blogā par grāmatu Nakts cirks.

Gribat zināt kāda grāmata ir sanākusi Potera mammai Roulingia? Jāpaskatās grāmatu tārpa sagatavotajā rakstā.

Nesen bija ceļojošie raksti par desmit grāmatām. Tā kustība vēl nav rimusies- domgraudi ir nopublicējuši savu desmitnieku.

Pie kā vainīgas grāmatas? Par to kamzolis blogā. Arī kulinārajā blogā ir vajadzīgas grāmatas- Krista apkopojusi kādu sarakstiņu ar tām grāmatām, kas noderēs ēdājiem. Una, savukārt, par ceļojumu grāmatām.

Līva savā blogā par grāmatu Mans sapnis ir un paliek kādreiz atgriezties.

Mammasrokas blogā ir vesela čupa ar grāmatām un Spīgana raksta par nācijas mīļākas grāmatas autora pasakām.

Kamēr vieni lasa grāmatas, tikmēr citi raksta- iznākusi grāmata Topi vesels.

Ja meklē kādu dāvanu grāmatmīļiem, tad var noderēt Daiņa ieteikums par Ziemassvētku dāvanām.

Sākumā jau ieminējos par pupiem. Tagad varētu turpināt par pārējo miesu ar- gender ideoloģija marksisma dūmakā. Tepat blakus varētu nolikt divus rakstus- Viestura Rudzīša pārdomas par vardarbību pret sievieti un crossfit intervijas rakstu par to, ka sievietēm nav jābaidās no svaru stieņa.

Tālāk paturpināsim ar ceļotājiem.

Tālbraucēja blogā par septiņām dienām Eiropā. Riteņbraucēji jau nokļuvuši Dubrovnikos. Zaigars blogā apkopoti Balkānu tops un antitops. Happywhispers blogā turpinās rakstu sērija par Indonēziju. Kazhes blogā par pārgājienu Melturi- Dzērbene. Mini Banderoso par to, kā ir ceļot bez bērna. Sapņu medniecei raksts par ziemu Smoky Mountains parkā.

Ja tev sāk likties, ka esi kļuvis par turku, tad jāpaskatās Bosfora zvaigzne blogā vai ir izpildījušies sekojošie priekšnoteikumi.

Ilzes ēdienu blogā šoreiz par maisbergs akciju– kādi secinājumi viņai par šo. Varabungas blogā militāra rakstura pārdomas- par atkāpšanās mugursomu.

Kino speci šoreiz par divām flmām- Horrible bosses 2 un Pirms es aizeju gulēt.

Māju cēlājiem divas svarīgas lietas- vārti un iekšējo elektrotīklu plānošana. Tiem, kuriem jau ir savi elektrotīkli, noderēs Ivara raksts par elektrotirgus atvēršanu.

Kamēr vieni pirms Ziemassvētkiem gavē, tikmēr citi musina uz garšīgu izēšanos- ābolu zefīrs un baltā Kapri salas torte. Vai ķirbja- siera krēmzupa ar grauzdiņiem. Vēl malta liellopu gaļa ar dārzeņu un kartupeļu biezeni. Un beigās vēl kolibri kūka. Un kā lai ar visu šo te gavē?

Nobeigsim šo rakstu ar runām par modi un Adventi pagalē.