Vispirms skumja ziņa- šoreiz ievads iztrūks.
Tālāk priecīga ziņa- rakstu blogāre netrūkst.

Tā ka aukstums pieņemas spēkā, tad pašsaprotams, ka būs vajadzīgs kaut kas siltāks, piemēram, vilnas padibenis. Var arī paskatīties ko Dainis iesaka ziemas laikā uzvilkt večiem. Arī ģimenes mājas celtniecībā jāietur ziemas atvaļinājums.

Vēl var iekurt kamīnu un siltu liesmu apgarotam palasīt kādu grāmatu. Un šonedēļ, kā jau pierasts, grāmatu netrūkst.

Anda mūs iepazīstina ar foto grāmatu. Ints- par Didriķa Taizeļa brīnišķīgajiem piedzīvojumiem. Bārbala raksta par Harolda Freja neticamajiem piedzīvojumiem. Domgraudu blogā par Atriebība pradas brunčos. Ēstvārdus blogā var apskatīties kādas šausmas ir novembrī. Mairita iepazīstina ar grāmatu Meitene ar deviņām parūkām. Anetes blogā raksts par Pilnmēness paisumu. Iskapic raksta par grāmatu Tīģer, tīģer. Blogā Labasgrāmatas aplūkojamas pārdomas par Īsi stāsti par gandrīz visu. Sibilla iepazīstina ar Prečeta Thud! un Spīgana- ar Zvēru kapiņiem. Vilim blogā par grāmatu Gorio tēvs. Starpdivām valstīm raksta par grāmatu Balkonu dievi.
Doronike apkopojusi grāmatu jaunumus par septembri un oktobri.

Pagaidām Advents vēl nav sācies, bet pārdomu pilni jautājumi blogārē jau ir atrodami. Taisnības labad gan jāsaka, ka tādi ir sastopami cauru gadu. Piemēram, grafiti blogā par cepšanos un traumatismu. Didža blogā personīgas pārdomas par ģimeni. Vēl ir atskaņas no Rinkeviča paceltās šūmes- un blogā gudrības sākums ir raksts par Rinkeviča upuri brīvībai.

Rakstošie kinoskatītāji mūs aktīvi aicina uz Bada spēļu jaunāko filmu Zobgaļsīlis (to dara gan filmunieki, gan kinokults). Kinoteikumi stāsta par Interstellar. Anete uzreiz par trim filmām. XLT blogā var mēģināt atrast kādu seriālu, kuru būtu vērts pavērot.

Musicstory blogā ir interesants raksts par mūzikas albumu vāciņiem.

Tagad būtu vieta nopietnai rindkopai. Tādai, kur ir teikts par baznīcas alkatību vai apbedīšanas pakalpojumiem. Arī Ritvara atbilde uz viena otra politiķa centīgo twītošanu, ka 20% Saskaņas vēlētāju bija latvieši.
Vēl var iepazīties ar tālbraucēju darba ēnas pusi.
Domu zibšņu blogā par mainīgām lietām un cilvēkiem.
Un tā kā tuvojas Latvijai dzimšanas diena, tad vietā būs veltījums Latvijai.

Ceļotāji šoreiz mūs iepriecina ar sekojošiem stāstiem. Kamzolis blogā par vilcienu, kas iet velnam gar degunu. Kazhe stāsta par ceļojumu uz Ameriku. Mysicily blogā par Katānijas ielās sastapto rudeni. Sapņumednieces blogā par klusajām pludmalēm.

Riteņbraucēji tikuši līdz Mostarai Bosnijā un Hercogovinā. Zaigara blogā Melnkalne. Happywhisper raksta par Indonēzijas salām. Una ziņo par jaunu pieturvietu- Itāliju.

Kulinārās jomas pārzinātāji šonedēļ piedāvā liellopu/aitas gaļu dārzeņu buljonā un bezalkoholisku dzērienu par godu valsts dzimšanas dienai. Vēl var Latvijas dzimšanas dienai par godu uztaisīt rupjmaizes kārtojumu. Kristas blogā ir visnotaļ noderīga lieta- vaniļas mērces recepte.

Kulināriju nobeigsim ar zivju dienu.

Nobeigumā palicis vēl vesels kokteilis ar rakstiem- jautājoša pozīcija par homoseksuālismu; par šķiršanos; par CrossFit Invitational pēcgaršu; par māretinga festivālu Londonā; par šmigas- pļaukas motivāciju darbā un tehnisks apskats par austiņām.