Piektdiena ir klāt un klāt ir arī neliels kopsavilkums ar blogārē sarakstīto. Pie reizes piebildīšu, ka papildināju sarakstu ar pieciem blogiem. Un pozitīvi tas, ka ļaudis blogāres apskatus uzņēma visnotaļ pozitīvi (pat ar vēlmi atsākt blogot). Tad nu pozitīvi arī turpinām.

Tā kā gada sākums nevaid beidzies, tad arī pāris kopsavilkumi- no Kinokulta par 21.gada filmām un no Anetes par pēdējā laika sajūtām.

Ar savām pārdomām dalās Valērija un Andra. Aizvadītajā nedēļā divi blogi nosvinējuši jubilejas- Mugursomai 10 gadi un Stacijai 6.

Ar iespaidiem pēc grāmatu lasīšanas dalās Maija (grāmata Vīru lietas), Raimonds (grāmata Dizažio) un Arnis (atkal uzreiz par divām grāmatām). Līvas blogā var lasīt par grāmatu lasīšanu un grāmatu lasītāju klubiņiem (varbūt kādam noder interešu draugu meklējumos). Kā no grāmatas lasīšanas var nonākt līdz ceļošanai un Terasītes cepumiem? Mierīgi!

Ceļojumu iespaidi no Māra (par Spānijas nekurieni ar suņiem) un zaigara blogā par Norvēģiju. Mika blogā fotoraksts par Japānu- no vienas stacijas līdz otrai.

Tā kā apkārtnē pamazām briest fekālijas, tad varabungas rakstā par obligāto militāro dienestu. Janas blogā var izlasīt medijvidē kādu laiku aktuāla temata rakstu par kāda ārsta kabinetā notikušo un ko darīt turpmāk.

Kasparam raksts par kādu programmēšanas valodu (?)- man tumša bilde, bet savējie sapratīs.

Nobeigumā Ceha raksts par bomžu diskriminēšanu.