Es laikam iepriekš kaut ko teicu, ka labošos, blogāres apskatus publicēšu ātrāk, nevilkšu gumiju līdz ceturtdienai… pareizi, pie tā arī pieturēšos. Centīšos, nospraudīšu, labošos, mērķēšu. Un ceru, ka kādreiz arī tas izdosies.

Šī nedēļa bija zīmīga ar diviem notikumiem- Tēva dienu un Iphone6 prezentāciju. Par pirmo raksta gudribassakums.lv, bet par otro- cehs.lv.

Tālāk turpināsim ar lasīšanu. Pagājušo reizi jau bija daži stafešrakstu rakstītāji ar savām 10 grāmatām. Šoreiz birums ir lielāks. Tātad- par savām desmit grāmatām uzrakstīja Andris, Doronike, Dainis, Evija, Ilze, Mairita, Anete, Līva, Madara, Sibilla, Elza, Sofija Darka.

Ieteiktu paskatīties šajos sarakstos- var atrast lasāmvielas papildinājumu arī priekš sevis.

Kad desmitnieku saraksti aplūkoti, tad varam apskatīt kaut ko no grāmatām ārpus sarakstiem. Piemēram, Ints izlasīja The Beach (to pašu pēc kuras motīviem uzņēma filmu ar Dikaprio galvenajā lomā). Andas blogā par grāmatu ”Laime kafijas tasītes lielumā”. Blogā estvardus var izlasīt par Harolda Freja neticamo svētceļojumu. Vakardienas blogā par vīrišķīgo Arno Jundzes romānu vīriešiem. Ritvara blogā par grāmatu ”Dzelzsgriezēji”. Didzis aprakstījis par grāmatu Dzenbudisma ceļš. Vilis par Joko Ogavas grāmatu Revenge.

Ja interesē grāmatiņa priekš raudzībām, tad apskatiet rakstu mammasrokas blogā.

Īpaši gribu izcelt Reiņa rakstu (ceru, ka ar daudz sērijām) par došanos uz laukiem- Prom no pilsētas. Izceļu tāpēc, ka pašam nepabeigto rakstu krātuvītē stāv līdzīga rakstura stāsts. Ja izdosies novest līdz sakarīgai kondīcijai, tad publicēšu.

Tālāk turpināšu īpaši neizceļot, bet tas nenozīmē, ka tālāk būs neinteresantāk vai mazāk svarīgi.

Tātad. Ievas rakstā par tiem, kas dod mums laiku sagatavoties. Gimenesmaja blogā viss pamazām iet uz augšu un šobrīd aktuāls jau ir jumts.

Dabasmamma blogā raksts par Suzuki semināru. Kni blogā kā allaž jaukas bildes- šoreiz no Miera ielas. Kamēr vieni cīnās par strīpiņu pie Rīgas robežas, tikmēr citā Rīgas robežā neviens neparko necīnās. Blackhalt raksta par mājaslapu kopiju arhīva saglabāšanu.

Renuar blogā parādītas atlasītās gleznas priekš galerijas. Viestura Rudzīša blogā par sieviešu tiesībām. Tā sauktajām.

Tagad vajadzētu paēst. Un šonedēļ ēdienkartē laikam ienācis rudens. Vismaz nemana tos zaļos salātus un blenderējumus, ko laikam dēvē par smūtijiem.

Sāksim ar Ilzes marinētajām bietēm. Tad varam tikt pie cukīni spageti ar mērci un teļa vaigiem sarkanvīna mērcē. Un beigās atskaņvārdi- brokolis no onkulis.

Nē, beigās saldais- biezpiena-cepuma torte ar brūklenēm un kanēli.

Izskatās, ka nākotnē mēs varēsim tviterī ne tikai čivināt, bet arī iepirkties. Vispār skan jau baisi… Apmēram tikpat baisi kā ārpuszemes dzīvības meklējumi vai Putina reinkarnācija.

No skatīšanās šajā nedēļā ir aprakstīts par filmām Labirinta skrējējs un Magic in the moonlight. Viss.

Ceļošana šonedēļ tikpat feina kā vienmēr – Zanei ir priekšvārds par Stānu. Riteņbraucēji par Alpu šķērsošanu. Bosforazvaigzne par pludmali tikai sievietēm.

Nobeigumā palikušas divas lietas un jāpiedomā kā pareizi tās salikt- minets un piršana. Ai, nekā nelikšu, kā ir tā rakstīšu- Minets un tēvareize ir viens raksts un dīvāna pirdējiem otrs raksts.

Uz tikšanos nākamnedēļ!