Iknedēļas izvilkums no Latvijas blogāres- ducis rakstu, kas iekrita acīs, ko nedrīkst palaist garām, kas šķita interesants, vai kurš vienkārši uzrunāja.

Janas raksts par lietu dabisko kārtību parāda cik pareizi ir viedokļa pamatošanai piesaukt ”tā ir dabiski, dabā iekārtots un līdz ar to pareizi”.

Īsi pirms gadu mijas Irānā sākās masu protesti- īss ieskats par to, kas tur notiek un kāpēc, ir varabungas rakstā Gulbju ezers.

Tā kā gads noslēdzas, tad klāt ir arī dažādi atskati, virsmji (atļāvos aizvietot vārdu ”tops” ar pašizdomājumu) un nākotnes prognozes- Sigita Paula raksta par 2017.gada redzētajām trīsdesmit astoņām izrādēm, Alīna raksta par aizvadītā gada skaistākajiem ceļojumiem, Kate par sliktākajām izlasītajām grāmatām, Sibilla par izlasīto, Evita par piecām apņemšanām, kuras ir vērts ievērot un vēl kopsavilkums par to, cik tad 2017.gadā izmaksāja koka mājas apkure.

Ja vēlaties ceļot uz Kanāriju salām, tad lieti noderēs Valkīras raksts.

Rasols vai rosols nav tik svarīgi, galvenais, lai salāti sanāk garšīgi- tāpēc jāievēro pareiza sastāvdaļu pievienošanas secība.

Gads noslēdzās un noslēdzās arī apollo.lv.

Un gada pirmo apskatu nobeigsim ar Ilzes vēlējumrakstu- Par rīcību. Informētu, motivētu un gudru.