Labs papildinājums blogam?
Kārtojot grāmatplauktu atradu nelielu čupiņu ar pavārgrāmatām (vēl otra tāda porcija palika aiz kadra). Ja nebūtu ko darīt, tad varētu mazliet papildināt blogu ar jaunu sadaļu- Gastronoms (vai kaut kā tamlīdzīgi).
Bet droši vien kulinārās izvirtības jāatstāj citu ziņā (tādu blogu netrūkst) un pašam klusiņām un lēnu garu jāsameklē kāda garšīga recepte, jāpagatavo un vienkārši jāpaēd.
O! nez, kas palika aiz kadra. No visām šīm man tik 7 ir. Ar prātu es sev saku, ka vairāk nevajag, bet tāpat sirds ietrīcas, jaunas ieraugot. :D
Aiz kadra palika kāda veģetārā pavārgrāmata, kāda vecajā drukā, kāda padomju laikos iznākušas…
Zinu, ka vairāk nevajag, man jau ar šo čupu pietiek atliektiem galiem :)