Vakar man bija tas gods un laime tikt pie biļetēm Raimonda Paula rīkotajā koncertā ‘’Veltījums Dziesmu svētkiem’’, kas norisinājās Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā.

Koncerta programmā bija tautas dziesmu apdares populāros mūsdienu aranžējumos un iznākums sanāca ļoti feins un vienīgais, kas man traucēja koncertu baudīšanu ir sēdēšana VIP ložā- nezinu kāpēc tās vispār sauc par VIP vietām, jo jāskatās uz zāli ir nedaudz līki, priekšā skatam ir caurules (stabveida konstrukcijas, bildēs varēsiet manīt), pa jumtu bumbo čiekuri un stipri vēsāks nekā skatītāju zālē. Lai gan tautas gudrība saka, ka dāvinātam zirgam zobos neskatās…

Tie pseidoVIP vietu trūkumi nespēja sabojāt patiešām jauko koncertu, kur uz skatuves Raimondam Paulam palīdzēja Uldis Marhilēvičs, Andris Ērglis, Intars Busulis, Ance Krauze, Raimonds Ozols, Rihards Zaļupe, Linda Leen, Gunārs Kalniņš, Melo M, Raimonds Macats, Māris Briežkalns, Deniss Paškevičs un vēl citi, kurus aizmirsu/nepazinu (piedodiet) kopā ar simfodžeza orķestri.

Vēlreiz atkārtošos- koncerts bija ļoti labs un vakars tika pavadīts godam. Paldies Maestro un mūziķiem. Lai man nav jāatkārtojas (atkal), tad ievietoju dažas bildes un video: