Sakarā ar visādām manām neizlēmībām, ikmēneša kinoatskaites tika iepauzētas.
Tagad it kā izlēmu, ka vajadzētu pauzējumu noņemt un pastāstīt citiem, ko esmu redzējis martā un ko par to visu domāju.

Aste/Thale
Norvēģu versija par Himēru/Splice. Tikai krietni vien pieticīgākā versijā un ar mēģinājumu tam visam piešķirt papildus mitoloģisku auru.
Nevarētu teikt, ka viss viņiem izdevās, bet priekš tādas skandināviski atturīgas filmas nemaz nebija tik slikti.
Vērtējums 6/10



Parkers/Parker
Džeisons Stethems turpina savā garā- kādu piekauj, kādu piekauj galīgi un savaldzina kādu glītu sievišķi. Glītā sievišķa lomā iejutās Dženifera Lopeza.
Pārējais laikam nav pieminēšanas vērts- stipri vienkārša versija par labo zagli un slikto zagli.
Vērtējums 6/10

Labirnts/Labyrinth
Oficiāli tas tiek dēvēts par miniseriālu, bet man gan tas vairāk izskatās pēc divsēriju garumā izstieptu pavāju filmu, kuras potenciālam neviens i nedomāja likt/ļaut atvērties.
Vērtējums 5/10

Mājās/ Dans la maison
Izcils franču kino. Apbūra visi un viss- aktieri, stāsts, pasniegšana, skolnieks, skolotājs, skolotāja sieva, nekautrēšanās un nekaunība. Viss bija tik labs, lai noteikti noskatītos pats un ieteiktu citiem.
Vērtējums 10/10

Varenais no Oza zemes/ Oz the Great and Powerful

Doma jau nebija slikta, bet… kaut kā tā pasaka neuzrunāja. It kā vizuāli krāšņa konfekte, bet tas pildījums negaršoja. Vai nu neesmu mērķauditorijā vai arī mani sabojājusi Volkova daiļrade.
Vērtējums 6/10


Blakusefekti/ Side effects

Laikam biju sacerējies mazliet par daudz, jo pēc noskatīšanās palika mieles. Ne pārāk rūgtas, bet tomēr. It kā prasījās nedaudz dziļāks kampiens, lai piečakarētais ārsts (Lovs) nedaudz iesvīst un viņa kolēge (K.Z.Džonsa) parāda nedaudz citu šķautni, bet nebija… nu ok- nesaskatīju.
Vērtējums 7/10

Vērotājs/ Viceværten
Kamēr jaunākais brālis Mads labi atvēzējies uz Dr.Hanibala (un ne tikai) lomu, tikmēr viņa vecākais brālis Lars Mikkelsens mēģina turēt līdzi.
Vērotājs laikam ar nav tā filma, kuras dēļ Larsam parādītos izredzes tikt blkaus brālim, bet kā bērnišķīga pasaka priekš pieaugušiem vīriešiem (kur nu vēl labāka dziedniecības metode kā jauna skuķa drāš… mīlēšana).
Vērtējums 6/10

Hipnotizētājs/ Hypnotisören

Savīlos Mikael Persbrandt galīgi un pilnīgi. Nevarētu teikt, ka puika slikti spēlē, bet tā lomu izvēle viņam ir ne tuvu tā labākā un piemērotākā. Nezinu kā lasās šāda paša nosaukuma grāmata, bet filmā pietrūka gandrīz viss, kas varēja pietrūkt.
Vērtējums 5/10

Bēgšana/ Flukt

Šajā filmā patika tas norvēģu skarbums, kas spraucās ārā pa visām vīlēm. Daba, mūzika, un pāris aktieri. Un tas arī viss. Diemžēl.
Vērtējums 7/10

Džeks Rīčers/ Jack Reacher

Krūzs savā elementā- visus piekauj, visus uzmin, visus apčakarē (nu bija taču feins atrisinājums pakaļdzīšanai?). Un gala beigās sanāca visnotaļ labs kino, kur bija gandrīz kā labā grāvējā- šaušana, kaušana, pakaļdzīšanās. Un tas viss pieklājīgās devās.
Vēretējums 8/10