blogoteka1.JPG

Pēdējās dienās blogos mudž informācija par padarītiem darbiem un sasniegtiem cipariem. Nevarētu teikt, ka mani šādi fakti interesētu, bet vienu darbu gan tie paveica- arī es iemetu aci savos google analytics tālākajos plauktos. Nē, es jūs neapgrūtināšu ar visiem šiem reti-kuram-interesējošiem-cipariņiem. Apgrūtināšu tikai ar pāris skaitlīšiem. Vienkārši mani pārsteidza (atzīšos- patīkami) blogotēka– viena no lapaspusēm manā blogā (kāpēc blogotēka?- to var lasīt lapaspusē termini).

Kopš oktobra sākuma, kad es šo lapu izveidoju, tā ir saskaitījusi šādus ciparus:

754 apmeklējumus

540 apmeklētājus

7:13 vidējais apmeklējuma laiks

Iznāk, ka šajos trīs mēnešos to vidēji mēnesī apmeklē 251 reizi. Un es biju iedomājies, ka šī lapa noder tikai man vienam… Patīkams maldījiens.

Šeit arī parādījās sportiska interese- vai kādam no blogotēkā esošajiem blogiem atskaitēs parādās šī lapa kā durvis, pa kurām ieiet viņu blogā? Un ja parādās, tad cik [ne]ievērojama daļa tā ir (nevar būt, ka visas šīs vidēji 7:13min apmeklētāji pēta tikai to manu lapu)?

Ja kādam pie rokas ir šādi cipari un nav žēl padalīties, tad būšu ļoti pateicīgs. Ja nē, tad palikšu ar savu sportisko interesi :)