Jūnija mēnesis vienai daļai būs Silmači, zaļumballe un odu barošana. Citai daļai šis būs mēnesis, kad parādās filmas Krēsla jaunākā daļa un Sekss un lielpilsēta.

Es mēģināšu vēl kādai daļai piedāvāt savu skatījumu uz filmām, kuras būtu vērts noskatīties. Savu piekrišanu, nepiekrišanu vai desmitnieka [jūsuprāt] nepareizajam izkārtojumam var droši izpaust komentāros.

Un joprojām viss pa vecam- gaidīšanas vieta, filmas nosaukums (ar klikšķi uz imdb), maza piebilde un video pavadījums.

10. Scusa Ma Ti Voglio Sposare
Izskatās, ka šis itāļu gabals būs mazliet paviegls, bet tajā pat laikā izklaidējošs, jautrs un romantisks.
Paskatoties, ko līdz šim režisors ir sadarījis, lielas cerības nevajag likt, bet ja skatīšanai pieiet bez pretenzijām, tad galarezultātam vajadzētu būt desmitās vietas cienīgam.


9. Die Papstin
Ja četras Eiropas kino lielvalstis ir sadevušās rokās, tad nešaubos, ka būs sanākusi laba kostīmfilma. Ja vēl visam pa vidu sapīti Vatikāna tumšie darbiņi, tad solās būt ļoti labs vēsturisks kinoceļojums. Var jau būt, ka topā šai filmai bija jāatrodas augstāk. Var jau būt….

8. Da bing xiao jiang
Kad Džekijs Čans bija jauns, tad viņš pa ekrānu kustējās ļoti ātri. Tagad viņam ir 56 gadi, bet tāpat izskatās, ka viņš kustās ātri. Dublieris vai specefekti? Vai tomēr viņš pieturēsies pie sava stila- bez dublieriem un pa īstam. Jāpārliecinās.

7. Jonah Hex
Režisoram šī ir otrā filma. Pirmā bija par zilonīti Hartonu. It kā kopā nelīmējas, bet tā kā vesterni neiznāk pārāk bieži, tad jāpiefiksē, lai nepalaistu garām. Treileris saka, ka varētu būt cienīgs kino.

6. Knight and Day
Toms Krūzs un Kamerona Diaza vienā filmā?! Hmm, laikam ar šo pietiktu priekš sestās vietas. Tikai nevar saprast vai viņi ir smieklīgā grāvējā vai grāvējkomēdijā?

5. En ganske snill mann
Drāma, krimiķis un komēdija Norvēģijas gaumē. Treileris saka, ka kino būs uz urrā.

4. Gainsbourg (Vie héroïque)
Pirms dažiem gadiem biju uz Džeinas Birkinas koncertu operā un viņa tik sirsnīgi savā stāstā pieminēja Seržu, ka saintriģēja- kas tad īsti viņš bija (tātad- jāredz filma). Un vēl- viņu abu kopīgi izpildītā dziesma ir ausis sildoša.
Diemžēl klipu neizdevās atrast, tāpēc piedāvāju saiti uz vienu krievu resursu- skatamies šeit.

3. A-Team
Gan jau ka visi būs dzirdējuši par 1983.gadā tapušo seriālu, par nepatiesi apsūdzētajiem armijniekiem, kuri braukā apkārt un dara gauži sliktajiem. Šogad seriāls transformējās uz lielajiem ekrāniem ar to pašu, bet citu A-komandas sastāvu (hmm, nu gan pateicu).

2. Splice
Tagad klonēšana vairs nav modē- tagad ir jālipina kopā dažādi radījumi. Un viens pārītis uzlipināja himeru (fantastisks nezvērs ar dažādām ķermeņa daļām). Spriežot pēc bildēm un treilera, tad būs savdabīgs, interesants un (ļoti ceru) labu noskaņu veidots spriedzes kino ar šausmu piedevu. Vai otrādāk.

1. Ondine
Kas notiek, ja zvejnieks tīklā noķer zelta zivtiņu? Bet ja sanāk noķert undīni? Gluži zivs aste nav, un varbūt tā ir pat labāk- var ne tikai nospert kādu kleitu vietējā bodē, bet arī iemīlēties.
Iekšējā balss saka, ka šī filma ir jāliek pirmajā vietā. Ceru, ka nojauta nebūs pievīlusi.