Pirms kāda laika rakstīju par to, ka internetā norisinās balsošana par jaunajiem septiņiem pasaules brīnumiem. Tad, lūk- balsošana sestdien- 07.07.07., ir noslēgusies un no izvirzītajiem kandidātiem turpmāk saukties par jaunajiem Pasaules brīnumiem ieguva sekojošie:

Čičen-Ica, Meksikā
Kristus statuja, Brazīlijā
Lielais Ķīnas mūris, Ķīnā
Maču Pikču,Peru
Petra, Jordānijā
Romas Kolizejs, Itālijā
Tadžmahals, Indijā

Kurš grib tas piekrīt šim sarakstam, kurš nē, tas… tas… tas neko, jo brīnumi, krāšņā ceremonijā Portugāles galvaspilsētā Lisabonā, tika apstiprināti un mainīt laikam tur vairs neko nevar. Šos objektus izvēlējās interneta balsotāji no visas Pasules, tāpēc varam to pieņemt par visas Pasaules vairākuma viedokli. Vai kas mainīsies šo pašu objektu dzīvē? Laikam jau nē, ja nu vienīgi tūristiem būs interesantāk, jo viņi būs apmeklējuši kādu no brīnumiem.

Izskatās viņiem šā štelle ir iepatikusies, jo tagad viņi piedāvā jaunu balsojumu- nominēt septiņus dabas brīnumus (ūdenskritumus, kalnus, ezerus, dabas parkus utt). Ja jums ir kāds labs piedāvājams, tad droši ziņojiet- beigu termiņš ir 08.08.08. Izskatās, ka datumus piemeklēt viņiem ar iepaticies un gan jau būs ko piemeklējuši arī priekš 09.09.09., 10.10.10. ….