Kamēr viena daļa Latvijas blogāres cenšas analizēt visu saistībā ar datu nesējiem, to nodokļiem un iekasētājiem, es nolēmu šai lietai pievērsties nedaudz savādāk- es šos datu nesējus tirgošu.

Lai tirgošanās noritētu daudz maz veiksmīgi ir nepieciešama vieta kur tirgot, tāpēc arī izveidoju disku (datu nesēju, matricu, ripuļu vai balvanku, katrs sauc kā grib) veikalu- diskete.lv. Kā jau pierasts teikt- šobrīd veikals atrodas palaišanas procesā un var gadīties kāda neliela kļūmīte vai nepilnība. Tāpēc , lai pircēju vidū nebūtu iespējamās vilšanās sajūtas, es piedāvāju tādas kā starta cenas- pieklājīgi zemas cenas par labas un ļoti labas kvalitātes diskiem. Ilgi šādas cenas diskete.lv nenoturēs, jo nodokļu politika ir tāda kāda tā ir (jā, esmu reģistrējies AKKA-LAA) un galvenokārt tā arī ietekmē preces gala cenu. Lai vai kā- arī vēlāk cenas tiks turētas pieklājīgā līmenī un pircējiem maksājot nebūs jāviebj sejas.

Uz doto brīdi veikalā diskete.lv tiek papildināts gan piedāvāto preču klāsts, gan tās daudzums. Ja šobrīd pie preču apraksta vēl ir manāms ‘’pieejamais daudzums: 0 ’’ (vai arī 1), tad varu nomierināt- tas ir uz īsu brīdi. Vai nu prece ir ceļā, vai arī pieejamais skaits vēl nav atjaunots. Katrā ziņā varat rakstīt e-pastus vai zvanīt un iegūsiet visu nepieciešamo informāciju par jums interesējošām precēm, to skaitu, kvalitāti un… atlaidēm (jā, arī tās ir iespējamas).

It kā to labāko vajadzētu pataupīt uz beigām, bet, lai neaizmirstu, tad paziņošu tagad- piegāde ir par brīvu! Neatkarīgi no piegādes adreses (piebilde- piegāde notiek tikai Latvijas teritorijā) vai pirkuma apjoma. Pirksiet vienu disku vai kasti ar diskiem cena nemainīsies- 00,00Ls.

Lai pirkšana un piegāde noritētu raitāk, tad veikalā ir izveidota reģistrācijas forma, kurā pircēji var ierakstīt savus datus un piegādes adresi. Protams, ja nav vēlēšanās reģistrēties, tad var droši izmantot gan e-pastu, gan tālruni- pirkums tāpat tiks noformēts un pēc apmaksas saņemšanas 24stundu laikā pirkums tiks nogādāts piegādātājam, kas tālāk to nogādās līdz pircēja norādītajai adresei.

Lai dvd un cd matricas nejustos vientuļi, vieni paši gozēdamies diskete.lv plauktiņos, tad pavisam drīz piedāvājumā būs gan somas diskiem, gan maciņi diskiem, gan dažādi vāciņi disku uzglabāšanai. Būs vēl diskiem radniecīgas preces, bet par to laikam labāk, tad, kad tās būs. Tāpēc nobeidzot šo mazo iepazīšanās rakstiņu varu teikt, ka labo disku veikals diskete.lv un tās piedāvātā produkcija gaida savus labo disku labos pircējus. Ceru uz veiksmīgu sadarbību.

P.S.

Ja pamanāt kādu kļūmīti, nepilnību vai arī ir kādi ieteikumi, tad laipni aicināti norādīt- tepat komentāros vai izmantojot kādu Jums ērtāku saziņas formu. Iespēju robežās centīšos atbildēt uz visiem jautājumiem.