novembris

Arī novembris man pagāja Zvaigznes zīmē- no astoņiem jaunumiem par pieciem jāsaka paldies Zvaigznei ABC. Ir arī Atēnas atdzimšanas grāmata. Vispār, par tām izdevniecību dotajām grāmatām gada beigās būs jāuzraksta kāds plašāks raksts.

Tad nu novembra grāmatplaukta papildinājums:

Sallija Grīna- Mežonīgā puse.

Triloģijas otrā daļa. Pirmā daļa lika lasīt otro daļu un arī otrā daļa beigās aizķēra domu, ka jālasa būs arī nobeiguma grāmata.

Anderss de la Mote- MemoRandom.

Autora rokraksts ir iepaticies ar [geim] triloģiju. Tagad lasu šo viņa jaunāko latviskoto detektīvu (esmu pusceļā un varu teikt, ka pagaidām ir ok).

A.Aņikins- Dzeltenais sātans.

Nav ne mazākās nojausmas, kas un par ko te ir. Nojausma, ka par zeltu ir, tik nav skaidrs vai te būs filozofija par un ap, vai arī kāda nopietna doma ar būs.

Ārzemju literatūras vēsture. Viduslaiki un renesanse.

Viena līdzīga grāmata man jau tika iegādāta, tagad dabūju par citu periodu. Kādā brīvākā brīdī mēģināšu izglītoties un atrast kādu klasisko lasāmvielu (it kā nebūtu ko lasīt).

Ikars Piebalgs- Melu sindikāts.

Atēna atgriezās grāmatu apritē ar šo darbu. Intereses pēc bija jāizlasa. Tā arī izdarīju un jau atrakstījos blogā.

Patriks Ness- Septiņas minūtes pēc pusnakts.

Izcila grāmata- saturs, noformējums un ilustrācijas. Lasīt un priecāties.

Bleins Hārdens- Bēgšana no nometnes Nr.14.

Ziemeļkorejas konclēģeru skarbi dokumentāli mākslinieciskā grāmata. Nav jau gluži Ziemassvētkiem piemērota, bet interese ir jāapmierina.

Endijs Vīrs- Marsietis.

Jautri, asprātīgi, gudri un pamatīgi izklaidējoši. Fantastiski laba un reāla fantastika. Izlasīju un lēnām briestu filmai (tik nezinu vai sanāks).