Oriģinālnosaukums: Instant Death
Valsts: Lielbritānija
Žanrs: Grāvējs
Režisors: Ara Paiaya
Lomās: Lou Ferrigno, Jerry Anderson, Tania Staite, Jade Fearon, Levi James
Gads: 2017

Par filmu-
Džons ierodas Lielbritānijā, lai pēc ilgiem gadiem apraudzītu savu meitu un mazmeitu. Pa ceļam viņš kļūst par aculiecinieku noziedznieku rēķinu kārtošanai un bēgot viņš nogalina dažus no šiem noziedzniekiem.
Netikdami līdz Džonam, noziedznieki izrēķinās ar viņa meitu un mazmeitu. Džons nolemj atriebt savu ģimeni un pa vienam iznīcinot visus bandītus, viņš tuvojas galvenajam vainīgajam.

Tagad sāku domāt- un kur gan es lasīju, ka šo filmu var skatīties un izbaudīt kaušanos un šaušanos? Vai arī pie vainas bija interese redzēt ”veco” Halku darbībā? Nu jau vienalga, jo ne tuvu nebija kāda baudīšana- absolūts amatierisms it visā.

Džonam kā bijušajam militāristam ir problēmas ar adaptēšanos sabiedrībā un ārsts viņam iesaka tikties ar sen neredzēto ģimeni. Tā nu viņš dodas uz Londonu, lai satiktu savu meitu un mazmeitu. Bet pa ceļam kļūst par aculiecinieku noziedznieku rēķinu kārtošanai. Tā kā bandītiem aculiecinieki nav vajadzīgi, viņi nāk uz pēdām Džona ģimenei un pastrādājuši savu nežēlīgo darbu, viņi gaida, kad tiks pie Džona. Bet pēdējais negaida- viņš alkst atmaksu un gatavs izdarīt to, ko viņš vislabāk prot- nogalināt!

Nu, ko lai saka- vajadzēja man sākumā jau slēgt ārā un nemocīt ne sevi, ne filmu. Jo tik drausmīgu amatierismu es nebiju gaidījis. Saprotu, ka režisors (viņš arī scenārists un operators) nolēmis filmu uztaisīt bez budžeta, bet… šā vai tā- tik traki nevajadzētu būt arī tad, kad puiši no rajona būtu atraduši videokameru un nolemtu kaut ko uzfilmēt.
Ja sākumā pie ekrāna noturēja izbrīns, tad tuvāk pie beigām izturēt ļāva jautrība. Jo tie kautiņi, šaušana un specefekti bija vienkārši smieklīgi.
Noteikti viens no sliktākajiem kino, kas ir redzēts un ieteikums varētu būt tikai viens- nekādā gadījumā neskatīties!

Filmas vērtējums: 1/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.