The Lovers

Oriģinālnosaukums: The Lovers
Valsts: Beļģija/ Indija/ Austrālija
Žanrs: Grāvējs/ Piedzīvojumi/ Romantika
Režisors: Roland Joffé
Lomās: Josh Hartnett, Tamsin Egerton, Alice Englert, Tehmina Sunny, Simone Kessell
Gads: 2014

Par filmu-
Ūdenslīdējs Džejs kādā no niršanas ekspedīcjām, atrada nogrimušu 18.gadsimta kuģi uz kura atrodas noslēpumaina dārgumu lādīte. Pirmajā reizē viņam neizdodas to aizsniegt. Viņa sieva, gribēdama iepriecināt vīru, mēģina pati ienirt pēc šīs lādītes, bet notiek nelaime- nogrimušā kuģa detaļas nobrūk pār viņu un viņa ir iesprostota. Džejs, cenšoties viņu izglābt, gūst nopietnu traumu un iekrīt komā. Esot komā viņš izdzīvo kāda 18.gadsimta britu oficiera dienesta laiku Indijā.

The Lovers

Šai filmai bija viens uzdevums- parādīt ko šobrīd dara Džošs Hartnets. Tā kā sen nebija redzēta kāda filma ar viņu un seriālu Penny Dreadful es ar pārtraucu skatīties, tad bija iemesls apskatīties ko viņš dara. Apskatījos. Pat nezinu ar ko sākt- likās, ka nekas traks nevarētu būt. Varbūt kaut kas savādāks nekā dienišķajā Holivudā ražots. Varbūt savdabīgāks. Varbūt nekas dižs, bet ziņkārības mierināšanai derēs.
Bet, bija diezgan traki. Atzīšos- pat grūti skatāms. Likās, ka filmēts ne 2015.gadā un priekš kāda treššķirīga televīzijas kanāla. Baiss mazbudžets. Nē- nebudžets! Un nescenārijs.

The Lovers

It kā jau doma nav slikta, lai arī nekāda jaunā un oriģinālā tā nav. Puika, gandrīz atrod kaut ko maģisku un feinu, bet īsti neizdodas. Sieva viņam parāda, ka prāta viņai maz, bet sirds ir pilna, tad nu taisa avantūru nakts melnumā. Gala beigās visi nonākam jaut kur Indijā un 18.gadsimtā. Tur notiek visādas cīņas un cīniņas, kā rezultātā zaldāti dabū kauties un kaut kur mukt.
Protams, katrā laikā ir savas liktenīgās sievietes, uzticamie draugi un dažādas grūtības. Beigās- kas to būtu domājis- heppī ends!

The Lovers

Laikam jau pārlieku skarbi nolieku filmu. Ko lai dara- tāda tā ir. Bet vismaz vienu lietu šī filma izdarīja- parādīja, ko dara Džošs Hartnets.

Es pat nezinu kam un pie kādiem nosacījumiem šo filmu varētu ieteikt skatīties. Laikam vienīgais, ko varu ieteikt- neskatīties šo filmu.

Filmas vērtējums: 2/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.