02.JPG

Oriģinālnosaukums: Hunting party
Valsts: ASV
Žanrs: Spriedzes/Piedzīvojumu
Lomās: Terrence Howard, Richard Gere
Režisors: Richard Shepard
Gads: 2007

11.JPG

Par filmu-

Reportieris Saimons un operators Daks ir pabijuši zemeslodes visos karstākajos punktos un izveidojuši milzum daudz reportāžu un saņēmuši godalgas. Vienā dienā viss izmainās- tiešā ētera laikā Saimons neiztur un pasaka to ko nevajag teikt. Viņš tiek atlaists no darba un pazūd uz vairākiem gadiem. Pēc vairākiem gadiem Saimons uzmeklē Daku un apsola viņam sensacionālu reportāžu- viņš apgalvo, ka zina, kur atrast ‘’Lapsu’’- meklētāko Bosnijas kara noziedznieku, kuru meklē visa pasaule. Paņēmuši ceļabiedros vēl vienu žurnālistu, viņi trijatā dodas medīt sensacionālu reportāžu…

22.JPG

Sākotnējās attēlotās kara šausmas filmā nomainās un azartisku žurnālistu trio, kuri dzen pēdas bīstamam kara noziedzniekam, par kura notveršanu ir piesolīti 5mlj dolāru liela balva.

Pēdu dzīšana viņiem veicas ar mainīgām sekmēm- no pēdu pazaudēšanas līdz pašu žurnālistu notveršanai un nogādāšanai pie ‘’Lapsas’’. Patīkami izskatījās spriedzes un nāves draudus vēstošajās epizodēs iepītie jautrie elementi, kas filmu padarīja daudz skatāmāku. Nebija tikai sausa spriedze un plika nervu kutināšana.

32.JPG

Arī aktieru saspēli bija patīkami vērot, lai gan jaunā žurnālista iesaistīšana reportāžas medīšanā tā īsti nebija skaidra. Vismaz mani nepameta jautājums- kāpēc viņš bija jāiesaista?

42.JPG

Filmu droši var novietot tajā plauktā, kur glabājas labas izklaides filmas, kuras nav kauns rādīt arī saviem draugiem. Un vēl- pievērsiet uzmanību arī titriem filmas beigās.

Šīs, kā arī citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.