09.JPG

Oriģinālnosaukums: The Nines
Valsts: ASV
Žanrs: Drāma/Mistērija/Trilleris
Lomās: Ryan Reynolds, Hope Davis, Melissa McCarthy
Režisors: John August
Gads: 2007

Par filmu-

Populāra aktiera, televīzijas šova veidotāja un videospēļu izstrādātāja dzīves mistiskā kārtā savienojas. Arī viņu tuvo un mīļo cilvēku dzīves savienojas ar maģisko skaitli deviņi…

Šī nu laikam būtu tā filma, kurai būs jāatvēl pēc iespējas mazāk teksta, lai nejauši neatklātu kādas detaļas, kuras topošajiem skatītājiem atklātu filmas kārtis. Arī tiem, kuri parasti pirms filmu skatīšanās veic zinātniski pētniecisku darbu, varu ieteikt- šoreiz nevajag gatavoties. Vienkārši skatāmies un mēģinām saprast uz ekrāna notiekošo. Ir vērts! Arī filmā skanošajā mūzikā ir vērts ieklausīties.

Atzīšos, ka vienu īsu mirkli man palika mazliet garlaicīgi, jo nedaudz saputrojos tajā mistērijā. Bet tas bija uz pavisam īsu brīdi- tālākie notikumi un beigas, lai arī mistērija turpinājās, kļuva aizvien aizraujošāki un interesantu nobeigumu sološi. Arī aktieri, gan galvenās, gan ne tik galvenās lomas atveidotāji, savu uzdevumu pildīja gods godam- visas tās pārejas no personāža uz personāžu sanāca tik dabiski un saprotami, ka dažbrīd bija grūti nodalīt kura filmas daļa iet.

Kas vienoja šos trīs vīriešus un kāpēc tieši devītnieki, to jūs sapratīsiet, kad noskatīsieties filmu. Varbūt arī nesapratīsiet, bet noteikti gribēsies saprast.

Šīs, kā arī citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.

18.JPG 29.JPG 38.JPG 49.JPG 58.JPG 64.JPG