Oriģinālnosaukums: OtherLife
Valsts: Austrālija
Žanrs: Zinātniskā fantastika
Režisors: Ben C. Lucas
Lomās: Jessica De Gouw, Thomas Cocquerel, T.J. Power, Liam Graham, Priscilla-Anne Forder
Gads: 2017

Par filmu-
Rena Amari ir izstrādājusi preparātu, kurš spēj cilvēka apziņā izveidot jaunas atmiņas un radīt ilūziju par laiku- galvā radītā virtuālā realitētē cilvēkam šķiet, ka pavadījis dienas vai pat gadus, bet reālajā dzīvē nav pagājusi pat minūte.
Par viņas preparātu ieinteresējās valdība, bet tādiem mērķiem Rena to nevēlas izmantot. Viņas biznesa partneris nolemj pieņemt dāsno piedāvājumu apejot Renu.

Uzrunāja filmas ideja. Šoreiz ar to bija gana, lai arī bija būtiskas šaubas, ka izpildījums būs spējīgs sekot filmas idejai.

Rena Amari gandrīz jau ir pabeigusi savu revolucionāro preparātu ar kura palīdzību viņa cer ļaut cilvēkiem piedzīvot to, ko viņi nekad nav piedzīvojuši- jebkuru notikumu vai piedzīvojumu. Tādu kā virtuālo realitāti viņu galvās.
Ar šo preparātu var minūtes laikā izdzīvot vairākus gadus- apstādināt laiku un izdzīvot citu dzīvi.
Par šo preparātu ieinteresējās valdības pārstāvji, kuriem šādi būtu iespējams dažu minūšu laikā pāraudzināt cietumniekus un varbūt paveikt vēl kaut ko.
Rena šādam solim nav gatava un viņa atsaka valdības vīriem, lai gan tika solīti neierobežoti līdzekļi tālākiem pētījumiem un jaunu preparātu izstrādei. Renas biznesa partneris nolemj apiet viņu un vienpersoniski kļūt par kompānijas vadītāju.

Lai arī ne tik traki kā biju rēķinājies, bet bažas piepildījās- filmas veidotāji netika galā ar ideju. Ja vēl sākumā to spēja daudzmaz virzīt pārdomāti un ar interesi, tad jau vidusposmā varēja just, ka jāizlīdzas ar dažiem muļķīgiem gājieniem, lai tik kaut kā, daudzmaz ciešami to visu novestu līdz galam. Laikam budžets bremzēja, jo dažas rozīnītes te būtu labi noderējušas.

Aktieri, lai arī dažbrīd tēloja kā pieticīgā seriālā, ar saviem pienākumiem tika galā. Nedaudz būtu piestrādāts pie dažām detaļām un sižeta, noteikti būtu sanācis labs un aizraujošs fantastikas gabals. Tāpēc neko vairāk par viduvēju vērtējumu un viduvēju ieteikumu nevaru dot.

Filmas vērtējums: 5/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.