kinopoisk.ru

Oriģinālnosaukums: 11.6
Valsts: Francija
Žanrs: Spriedzes
Režisors: Philippe Godeau
Lomās: François Cluzet, Bouli Lanners, Corinne Masiero, Juana Acosta, Mehdi Nebbou
Gads: 2013

Par filmu-
Tonijam apnīk uzņēmuma vadības nicīgā attieksme un viņš nolemj rīkoties. Un viņa rīkošanos noteikti kāds pamanīs, jo viņš strādā par inkasatoru mašīnas šoferi. Tikai jāsagaida kad tiks paŗvesta lielāka summa. Un tāds brīdis pienāk- viņam furgonā ir 11.6 miljoni eiro…


Fransuā Kluzē ir baigi foršs aktieris. Vismaz man viņa darbošanās uz ekrāna dikti iet pie sirds. Protams, ne jau visas filmas viņam ir uz bravo un bis, bet pietiek jau ar dažām, lai teiktu, ka šis ir labs aktieris.

kinopoisk.ru

Šoreiz, pēc filmas ”11.6” noskatīšanās, varu teikt, ka aktieris viņš ir labs, bet filma tomēr nav uz bis. Jā bija interesanti skatīties, kā Kluzē varonis nobriest savas dzīves lielākajam izaicinājumam. Kā viņš cenšas atsvešināties. Kā izspēlēt savu kārti pret tiem, kuri viņa darbu nenovērtē.

kinopoisk.ru

Lai gan dažbrīd likās, ka viss viņa plānā nav skaidrs vai arī netiek pasniegts pietiekami skaidri, tomēr filma parādīja saturīgu stāstu ar visnotaļ pieklājīgu aktieru darbu. Jā, pietrūka visā šajā stāstā tā asumiņa, kuram pilnīgi noteikti vajadzēja parādīties pēc vienpadsmit miljonu pazušanas. Bet ja uz to pieveram acis un mēģinām sev iestāstīt, ka visa sāls jau slēpās galvenajā varonī, nevis faktā, ka viņš vienā mirklī kļuva par miljonāru un visa valsts policija viņam dzina pēdas. Īstenībā, to pēdu dzīšanu gan nevarēja manīt un tas laikam arī šajā filmā pietrūka. Bet būtu noderējis.

Viss pārējais kā jau franču filmā- darbi, mašīnas, joki, restorāniņš un mazliet romantika ar kalniem fonā. Filma mierīga vakara pavadīšanai.

Filmas vērtējums: 7/10
Citu filmu vērtējumi ir atrodami kino sadaļā.

Fransuā Kluzē vēl ir filmējies:
Neaizsniedzamais/ Intochables
Nesaki nevienam/ Ne le dis à personne