laumu_dabas_parks1.jpg

Ieteikums Nr.1

Ja kādam ir vēlme labi pavadīt laiku, organizēt bērnu vai pieaugušo jubileju, pastaigāties dabā, bet nav ideju kur un kā, tad ieteiktu doties uz Talsu rajonā esošo ‘’Laumu dabas parku’’. Tur ir viss nepieciešamais, lai diena (divas, trīs) tiktu pavadīta uz urrā- bērnu rotaļu laukums, vairākas pastaigu takas, kafejnīca, sakopta apkārtne un galvenais- ļoti labs personāls. Varu teikt, ka attieksme ir pa pirmo- ne tikai laipni pastāsta un parāda, bet arī redzot, ka mūsu kompānijā ir daudz sīču, piešķīra bonusā ugunskura namiņu.

laumu_dabas_parks2.jpg

Iespaidi palikuši visi tie labākie un tā kā pa vienu (pusi) dienu nepaspējām visu apskatīt, tad ir iemesls vēl kādu reizi aizbraukt ciemos.

Ieteikums Nr.2

Ja kādam ir jāsarūpē dāvana, bet nav ideju ko un kā, tad ieteiktu kā dāvanu sarūpēt strausa olu. Ja tuvumā nav strausu fermu, tad var doties uz ‘’Sky’’ veikaliem, tur tās ir manītas. Jubilāram būs iespēja gan pagatavot svētku omleti (sanāk diezgan daudz), gan ciemiņiem par prieku sarūpēt nelielu izrādi ar olas atvēršanu (labi ‘’atveras’’ ar urbja palīdzību- uzliek uz mazākiem apgriezieniem un katrā galā pa caurumam).

starusa_ola.jpg