Gada pēdējais mēnesis ir klāt un laiks arī šī gada pēdējam gaidāmo filmu top 10.

10. The Brøken
Drāma, trilleris, šausmene- viss kopā dēļ veca spoguļa saplīšanas, kas Džīnas dzīvi sagriež vairāk kā ar kājām gaisā. Izskatās labs gabals priekš kāda tumša un drūma ziemas vakara.

9.Mary and Max
Šī mēneša multfilma- izskatās pietiekami jauka un pietiekami savdabīga, lai iekļautu topā.

8. A Single Man
Filma ar labiem aktieriem un labu ievērību no kinofestivāliem. Varētu būt labs uzsvars uz raksturiem.

7.The Slammin’ Salmon
Treileris un imdb reitings sola labu garastāvokļa uzlabotāju.

6.The Young Victoria
Vēsturiska kostīmfilma par Anglijas karalieni. ASV un Lielbritānijas kopdarbs solās būt krāšņš un baudāms.

5.Черная молния
Krievi pacentušies uztaisīt savu versiju ar supervaroni un viņa uzticamo auto. Treileris ņirbina gar acīm un ja vēl producenta lomā iejuties Bekmambetovs, tad jāskatās vien ir.

4. Salamon Kane
Pasaka lieliem bērniem par labiem, ļauniem un zobencīņām. 45mlj lielais budžets ļauj domāt, ka būs sanācis kas pieklājīgs.

3.Nine
Nevar un nedrīkst ignorēt šādu filmu, kur dalību ņēmuši šādi cilvēki- režisors Rob Marshal, scenārijs Federico Fellini, aktieri- Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Judi Dench, Nicole Kidman, Sophia Loren… Grūti iedomāties, kas varētu šo filmu sabojāt.

2. Avatar
Režisors ir Džeims Kamerons… laikam ar to viss ir vairāk vai mazāk pateikts. Ja kas nav skaidrs, tad jāskatās treileris.

1. Sherlock Holmes
Tā grūti uz sitiena nosaukt kaut vienu Guy Ritchie filmu, kas būtu slikta un neviena pazīme neliecina, ka šī nu būs tāda. Režisors un filmas galvenais duets (Robert Downey Jr. un Jude Law) sola ļoti labu izklaidi.