Šorīt aplūkojot pasta kastītes (parasto, ne epasta) pamanīju, ka man ir vēstule- prioritāra, no Deutche Post… Likās, ka no eBay atnācis kārtējais kaut kāds ziņojums, bet tomēr nē- Google atsūtīja man sūri grūti nopelnīto naudu par adsensi.

Izrādās, ka es kaut kad senā pagātnē, kad ieliku adsensi, biju šo to saspaidījis (par summu un sūtīšanu) un aizmirsis. Tā kā vajadzība tur ieskatīties nebija absolūti nekāda (pa dienu nāca knapas skaidiņas), tad biju piemirsis, ka man kaut kas tur krājas. Šī vēstule man par to atgādināja.

Bija jau sajūta, ka paies vesela mūžība (un laikam pagāja arī) kamēr tur kaut kas saskaitīsies, tāpēc arī šim pasākumam nepievērsu īpašu vērību. Sapratu, ka summa nesaskries ne ātri, ne arī daudz. Labi, ja sanāks kāds cipars, ko noziedot kādam labdarības pasākumam (ko arī darīšu, ja tur kas vispār paliks pāri pēc banku apciemojuma).

Tagad tik jāmēģina saprast, kas ar to ūdenszīmēm rotāto papīreli ir jādara, lai pārvērstu to normālā stāvoklī (lasi- naudā)? Un cik tas prasa laiku un komisijas naudu?

Ja kāds vai kāda ir ar šo saskāries, tad es būšu pateicīgs par padomu.